R richxx Decapat Katılım 29 Ekim 2023 Mesajlar 335 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2025 #1 SSD veya HDD modeli kingston renegade 1tb Anakart x670-p Arkadaşlar bana bir garip geldi 7000'den 1500 düşmesi normal mi sizce? Ve yazma değeri 6000 iken 2800'lerde geziyor? Not PCI expers 4.0'a takılı. Anakart X670-P Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2025-04-01 132427.png 36,3 KB · Görüntüleme: 27 Son düzenleyen: Moderatör: 1 Nisan 2025
Arkadaşlar bana bir garip geldi 7000'den 1500 düşmesi normal mi sizce? Ve yazma değeri 6000 iken 2800'lerde geziyor? Not PCI expers 4.0'a takılı. Anakart X670-P
yusuf_emir_cnd Hectopat Katılım 8 Haziran 2023 Mesajlar 1.992 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2025 #2 Yazma değerleri normal değil. SSD ne kadar dolu?
R richxx Decapat Katılım 29 Ekim 2023 Mesajlar 335 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2025 #3 yusuf_emir_cnd dedi: Yazma değerleri normal değil. SSD ne kadar dolu? Genişletmek için tıkla... Hocam çok dolu değil yeni taktım 2 tane oyun var sadece. richxx dedi: Hocam çok dolu değil yeni taktım 2 tane oyun var sadece. Genişletmek için tıkla... Reboot and Select proper Boot device or Insert Boot Media in selected Boot device and press a key bu hatayı veriyor richxx dedi: Hocam çok dolu değil yeni taktım 2 tane oyun var sadece. Genişletmek için tıkla... Reboot and Select proper Boot device or Insert Boot Media in selected Boot device and press a key bu hatayı veriyor richxx dedi: Hocam çok dolu değil yeni taktım 2 tane oyun var sadece. Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 1 Nisan 2025
yusuf_emir_cnd dedi: Yazma değerleri normal değil. SSD ne kadar dolu? Genişletmek için tıkla... Hocam çok dolu değil yeni taktım 2 tane oyun var sadece. richxx dedi: Hocam çok dolu değil yeni taktım 2 tane oyun var sadece. Genişletmek için tıkla... Reboot and Select proper Boot device or Insert Boot Media in selected Boot device and press a key bu hatayı veriyor richxx dedi: Hocam çok dolu değil yeni taktım 2 tane oyun var sadece. Genişletmek için tıkla... Reboot and Select proper Boot device or Insert Boot Media in selected Boot device and press a key bu hatayı veriyor richxx dedi: Hocam çok dolu değil yeni taktım 2 tane oyun var sadece. Genişletmek için tıkla...