Merhaba, Kingston M.2 NVMe SSD diskime Secure Erase atamıyorum. Kingston SSD Manager "X64 v1.5.X. X" sürümünde görünüp eski sürümünde "v1.1.X. X" görünmüyor. Yeni sürümde görünmesinin bir anlamı yok çünkü Security sekmesi yok. Events kısmında ise "2" numaralı hata kodunu veriyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Kasamda tek 1 tane disk var.
Secure Erase yapmak istediğiniz diski aktif bir şekilde kullanıyor musunuz? Yani Windows kurulu mu? Bazı SSD yazılimlari disk o an aktifken Secure Erase yaptırmıyor.
Secure Erase yapmak istediğiniz diski aktif bir şekilde kullanıyor musunuz? Yani Windows kurulu mu? Bazı SSD yazılimlari disk o an aktifken Secure Erase yaptırmıyor.
usbye "hiren`s boot cd" isosu yazdım ve şuan o isonun içinde kurulu olan windowstan size yazıyorum. Disk part ile her şeyi bütün bölümleri temizledim bu bilgisayar kısmında dahi görünmüyor.
As alternative to partition magic software, AOMEI Partition Assistant is an easy partition manager and complete hard disk management tool for Windows 11/10/8.1/8/7/Vista/XP and Server 2003/2008/2012/2016/2019.
www.diskpart.com
Bu yazılım Secure Erase yapıyor, deneyebilirsiniz.
As alternative to partition magic software, AOMEI Partition Assistant is an easy partition manager and complete hard disk management tool for Windows 11/10/8.1/8/7/Vista/XP and Server 2003/2008/2012/2016/2019.
www.diskpart.com
Bu yazılım Secure Erase yapıyor, deneyebilirsiniz.