Kingston snv2s vs MSI Spatium M390 vs Kioxia Exceria

QWERT2003

Hectopat
Daha fazla  

Kioxia 500GB Exceria Serisi NVMe M.2 SSD fiyatı, teknik özellikleri, modelleri,500GB Exceria Serisi NVMe M.2 SSD en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Bu 3 M.2 SSD'den hangisi en iyisi yardımcı olur musunuz? Pek anlamıyorum da.

Son düzenleyen: Moderatör:

Kioxia 500GB Exceria Serisi NVMe M.2 SSD fiyatı, teknik özellikleri, modelleri,500GB Exceria Serisi NVMe M.2 SSD en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Bu 3 M.2 SSD'den hangisi en iyisi yardımcı olur musunuz pek anlamıyorumda

Siz bana bütçe ve ne kadar alan istediğinizi söyleyin ona göre önereyim.

Bütçe olarak 800 900 o civarlar benim için sınır. Alan olarak da 500GB ideal

SATA olarak:

NVMe olarak:

Bütçe biraz aşılırsa:

Bence kesinlikle 970 EVO Plus alınmalı bu fiyata.

SATA olarak:

NVMe olarak:

Bütçe biraz aşılırsa:

Bence kesinlikle 970 EVO Plus alınmalı bu fiyata.
bütçeyi aşabilirsem 970 EVO almaya çalışırım çok teşekkürler :)

Rica ederim. Hayırlı olsun.
çok teşekkürler. ama dayanamadım az önce, attığınız kioxia m.2 ssd sini aldım çünkü samsunga bütçe hazırlıyamayacağımı biliyordum :)

Rica ederim. Hayırlı olsun.
birşey daha sormak istiyorumda ben şimdi bu SSD yi aldım fakat elime ulaştığımda takmaktan başka ne yapmam gerektiği hakkında bir fikrim yok önerdiğiniz bir video varmı bilgilendirme açısından ??

Son düzenleme:
Çok teşekkürler. Ama dayanamadım az önce, attığınız Kioxia M.2 SSD'sini aldım çünkü samsunga bütçe hazırlayamayacağımı biliyordum :)

Bir şey daha sormak istiyorumda ben şimdi bu SSD'yi aldım fakat elime ulaştığımda takmaktan başka ne yapmam gerektiği hakkında bir fikrim yok önerdiğiniz bir video var mı bilgilendirme açısından?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu yardımcı olacaktır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı