2 292469 Megapat Katılım 19 Nisan 2018 Mesajlar 5.074 Makaleler 5 Çözümler 65 1 Ekim 2020 #11 @MehmetE. WD Green ile kıyaslandığında Patriot önde, sıkıntı yaşayanı görmedim. Kronik sorunu zaten yok. Gayet de alınabilir, en azından bu bütçedeki en iyi tercih diye düşünüyorum.
@MehmetE. WD Green ile kıyaslandığında Patriot önde, sıkıntı yaşayanı görmedim. Kronik sorunu zaten yok. Gayet de alınabilir, en azından bu bütçedeki en iyi tercih diye düşünüyorum.
I ibrahimsenn Hectopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 1.041 Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Hayat kadını. 1 Ekim 2020 #12 Eric_Cartman dedi: Alınır ama 120 GB yetmeyebilir oyun için kullanıyorsanız. Genişletmek için tıkla... Sadece CS:GO gibi benzeri oyun yükleyeceğim fazla bile.
Eric_Cartman dedi: Alınır ama 120 GB yetmeyebilir oyun için kullanıyorsanız. Genişletmek için tıkla... Sadece CS:GO gibi benzeri oyun yükleyeceğim fazla bile.
MehmetE. Kilopat Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 1.419 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Mersin/Deniz Mahallesi Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2020 #13 @292469 teşekkür ederim. Şu tuşlu telefondan kurtulayım yapacağım ilk iş bu olacak
Eray3424 Centipat Zamanın Tanığı Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 1.116 Makaleler 3 Çözümler 2 Yer Darıca/Nenehatun Mahallesi Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Ekim 2020 #14 windowsSEVENinsan dedi: James Donkey marka SSD'ler daha kaliteli. Genişletmek için tıkla... Donanım arşivi izlemişsin sanırım.F/P diye böyle şeyler aldırıyorlar F/P diye bir şey yoktur. Fiyatı az olan şeylerde her zaman bir katakulli vardır.
windowsSEVENinsan dedi: James Donkey marka SSD'ler daha kaliteli. Genişletmek için tıkla... Donanım arşivi izlemişsin sanırım.F/P diye böyle şeyler aldırıyorlar F/P diye bir şey yoktur. Fiyatı az olan şeylerde her zaman bir katakulli vardır.
Eric_Cartman Decapat Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 610 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2020 #15 ibrahimsenn dedi: Sadece CS:GO gibi benzeri oyun yükleyeceğim fazla bile. Genişletmek için tıkla... O zaman yeter dediğiniz gibi.
ibrahimsenn dedi: Sadece CS:GO gibi benzeri oyun yükleyeceğim fazla bile. Genişletmek için tıkla... O zaman yeter dediğiniz gibi.