Kingston SSD Manager SSD'yi görmüyor

alizer01

Decapat
Daha fazla  
Kingston SSD Manager programını Secure Erase kullanmak için siteden indiriyorum ama bir programda sadece 3 seçenek var diğer programda 5 seçenek var ama bomboş sayfa var.

Dosya Ekleri

• dddd.PNG
    225,2 KB · Görüntüleme: 125
Kingston SSD Manager programını Secure Erase kullanmak için siteden indiriyorum ama bir programda sadece 3 seçenek var diğer programda 5 seçenek var ama bomboş sayfa var.

Hocam çakma olabilir.

SSD Manager görmüyorsa durum vahim olabilir.

SSD Manager'in birisi görüyor ama diğer Secure Erase için kullanmak istedğimi görmüyor. Dedğiniz gibi sahte olabilir mi acaba? Başka anlama yöntemi yok mu acaba?

Hocam çakma olabilir.

Programın birisi gösteriyor ama diğeri göstermiyor ikisi de aynı siteden indirildi. Başka nasıl anlayabilirim ilk aldığım zaman SSD performans test yapmıştım şimdi test yapsam kullanımdan dolayı fark vardır.

Test ettim sonuçları böyle bir de okuma yazması iyi olup yine de çakma olma ihtimali var mı çünkü Amazon'dab sipariş etmiştim.
Linki bu https://www.amazon.com.tr/Kingston-...ocphy=1012797&hvtargid=pla-1815550508391&th=1

Dosya Ekleri

• m2ssd.PNG
    27,8 KB · Görüntüleme: 69
Son düzenleme:

Dosya Ekleri

• 42de7b770eea9303bfbb5e79ccc038cb.jpg
    92,6 KB · Görüntüleme: 74
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…