Kingston sub bellek ile USB 3.0 yavaş aktarım yapıyor

kraltosso

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, 256 GB'lık Kingston marka 3.2 USB bellek aldım fakat bilgisayardan USB'ye attığımda yazma hızı ilk başta 30'larda iken bir süre sonra bir anda 1'e düşüyor. Bir yaklaşık 2 saattir çözümü arıyorum bir ton şey denedim fakat hala olmadı.

Dosya Ekleri

• Screenshot_3.png
    5,6 KB · Görüntüleme: 41
  • Screenshot_4.png
    5,8 KB · Görüntüleme: 31
USB bellek hız düşüşü için önce sağlık durumunu kontrol et, farklı bir port deneyin ve sürücüyü güncelleyin. Başka bir bilgisayarda test edin, gerekirse formatlayın ve bilgisayarınızdaki işlemci/disk kullanımını kontrol edin. Ayrıca, güç planını “Yüksek Performans” olarak değiştirin.

Flashı kasaya değilde anakart üzerindeki usb ye tak. Olmazsa Flashı biçimlendirmeyi deneyin.

Hızlı USB belleklerde hızlı olanlarda çeşidine göre değişir ama genelde 1GB önbellek bulunur. Önbellek dolduktan sonra hız düşer dalgalı bir şekilde tamamlanır. Bu çok doğal ve kabul edilebilir

Yarın başka bir bilgisayarda test edeceğim. Eğer hızlıysa sorun bendedir ve format atarım dosyaları yedekleyip. Sürücülerin hepsi güncel. Anakart üzerine de taktım sorun yine aynı. Flashı da daha önce biçimlendirip NTSF yapmıştım. Alalı daha 1 gün oldu.

Yine 10mb yazsa sıkıntı yok ama 1mb in altına düşmesi çileden çıkartıyor.
Hızlı USB belleklerde hızlı olanlarda çeşidine göre değişir ama genelde 1GB önbellek bulunur. Önbellek dolduktan sonra hız düşer dalgalı bir şekilde tamamlanır. Bu çok doğal ve kabul edilebilir

Aygıt USB yığının üzerinde gözüküyor acaba sorun burda mı ki

Dosya Ekleri

• Screenshot_5.png
    14,7 KB · Görüntüleme: 22
  • Screenshot_6.png
    5,3 KB · Görüntüleme: 22
ss i alırken usb ye veri yazdırıyosanız bunu demesi normaldir.

USB bellekle ilgili sorun, aygıt yöneticisinde görünmesi veya bağlantı portuyla ilgili olabilir. Öncelikle aygıt yöneticisinde USB denetleyicisini kaldırıp bilgisayarı yeniden başlatmayı deneyebilirsin. Ardından farklı USB portlarında deneyebilirsin. Eğer sorun devam ederse, disk yönetiminde bellek durumunu kontrol edebilirsin. Bu adımlar işe yaramazsa, bellek donanımsal olarak arızalı olabilir.

Kingston DTXON-256GB 256GB Portable USB 3.2 Gen aldığım ürün bu. Az önce yorumlarına baktım ve herkes yazma hızının yavaş olduğunu söylüyor. Muhtemelen usb nin kendisi kronik yavaş ama 1 mb ın altına düşmesi hala saçma geliyor.

USB bellek, yazma hızındaki düşüş nedeniyle arızalı olabilir. Farklı port ve bilgisayarda dene, sürücüleri güncelle ve hız testi yap. Eğer sorun devam ederse, değişim veya iade edin hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…