Kingston USB sürücüde "Disk Yazmaya Karşı Korumalı" hatası

ScamEmre

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Fotoğraf ve Video, Hareketli Grafik Tasarım
SSD veya HDD modeli
Kingstone
MacOS'da veri kopyalarken bağlantı koptu ve MacOS'da tekrar USB sürücüyü görüntüleyemedim.

Sonrasında Windows bilgisayarda disk veriler erişebiliyor fakat yazmaya karşı korumalı hatası alıyorum. Diskpart ve Regedit olayları çare olmadı.

macOS ekran görüntüsü

Konuyu da hortlatmış sayılır mıyız şubatta açılmış ama... Ben videoda anlatılanı denedim, olduramadım. Sen bir dener misin? belki olur...
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Konuyu da hortlatmış sayılır mıyız şubatta açılmış ama... Ben videoda anlatılanı denedim, olduramadım. Sen bir dener misin? Belki olur...
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

CMD'den yapilan sonuçlar bende de fayda etmedi, bunu izledim mi bilmiyorum o dönem birçok YouTube'dan video izledim sonuç alamadım. Şu şekilde çözdüm;

Benim yazamadığım bellek fotoğraf makinesinde kullanılan SD kartti, fotoğraf makinesi ile biçimlendirerek sorunu hallettim. Biraz veri kaybı yaşadık ama SD belleği kullanabiliyorum en azından.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı