Kingston Value RAM mi Hi-Level mi?

Evet bulunmakta.
Böyle parça parça olmuyor hepsini bir arada sorayım en iyisi, biliyorsunuzdur ama ben yine de sorayım kullandığınız dizüstü bilgisayarda kaç slot bulunmak ta DDR3 kaç Mhz destekliyor, ve eğer iki RAM'i beraber kullanmak istiyorsanız diğer RAM hakkında da bilgi vermeniz gerekir voltaj değerleri için.

Hocam slot dediğiz RAM yuvası ise tek adet bulunmakta. Aşağıda bilgiler bulunmakta hocam.

CPU-Z programı kullanarak RAM slotlarına bakabilir misiniz gösterdiğiniz ekran alıntıların da sadece dolu olan slot var.

Bu şekil de atmanız gerekiyor hocam anlamak için, bu şekilde çekmenin en kolay yolu da ekran alıntısı aracı ile çekerken geciktirme özelliğini kullanıp çekime başlatıp slot 1 yazan yere tıklamanız. Estağfurullah hocam cahillik ne demek ben de ilk dizüstü bilgisayarıma RAM takarken bu durumdaydım.

Hocam sizdeki gibi 4 adet slot gösteriyor. Lakin ben gene de ekran görüntüsünü paylaşayım.

Dosya Ekleri

• tech.png
    15,7 KB · Görüntüleme: 58
Sahibinden de bakıyorum hocam 4gb RAM daha ekliyebilirsin. İki slot kullanman daha sağlıklı olacaktır hem boşuna 8gb tek slot almana gerek yok, bu arada dizüstü bilgisayar modeli ne baya eski galiba pek yatırım yapmanızı tavsiye etmem bu modele ölü yatırım olur sizin için.
Memleket neresi ona göre bakalım sahibinden'e
Samsung 4gb Ddr3 1600mhz Notebook Ram - (depo Ürünü) - n11.com
Bakın bunu alabilirsiniz, ikinci eldeki fiyatlara göre biraz daha pahalı ama baktınız uyumlu olmadı tekrardan iade edebilme şansınız var hem GET ilan ile uğraşmak zorunda kalmazsınız.

Hocam bilmediğim için soruyorum affedin. Ben açıp baktığımda başka yer görememiştim takıldığı yerde bir adet daha yer var yani dediğinize göre. Demek ki pek dikkatli bakmadım. Hocam şu an çok bir masraf yapamam eskileri yenileyip kullanmam lazım, biliyorsunuz sıfır bilgisayarlar el yakıyor. Bir süre idare daha idare ettirmeye çalışıyorum ki para biriktireyim.
Casper MB50IA1(Nirvana) hocam.

İçinizin rahat etmesini istiyorsanız bir daha açıp bakın fiziksel olarak kaç tane slot olduğuna ben buralardayım tekrardan yazarsınız konuya.
Üst tarafta takılıysa sizin RAM belki görememiş olabilirsiniz.

Hocam bazı arkadaşlar aynı MHZ olmasının daha faydalı olmasını söylemişti dediğinizi alsam bir fark olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…