Kingston vs Corsair RAM

rybton

Hectopat
Daha fazla  

Kingston 16 GB 3600MT/s DDR4 CL18 DIMM Beast Black turkey.
Amazon.com.tr

Hangisini almak daha mantıklı?

AMD Ryzen 5 5600 3.50GHz 6 çekirdek işlemci.

ASUS Prime B450M K II 4400(OC)MHz mATX anakart.

XFX Speedster SWFT 309 AMD Radeon RX 6700 XT Core 12 GB GDDR6 192bit DX12 ekran kartı.

Güncel RAM Team T-Force Vulcan Alliance 16 GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CL16 RAM.

CL değeri düşük olan ram i tercih edebilirsiniz.

Alttakinden iki tane al gitsin. Boşuna 800 lira daha verme. Ddr4 için fazla fazla harcamaya gerek yok.

32 gb yapacaksan güncel ram kombininden al zaten Team serisi ramler gayet iyi değiştirmene gerek yok.

Sıfırdan ram alacağım diyorsan 3600 mhz lik ramlere bakılabilir attığın ürünlerin birisi 3200 mhz birisi 3600 mhz birisi 16 gb diğeri 32 gb yani nasıl bir şey istiyorsun ona göre önerelim bütçende.

Genel olarak MHZ yi yüksek CL değerini düşük tut
çift ram takacaksan kısaca iki raminde kopya olmasına dikkat et
Benim marka takıntım olmadığı için marka önerisi yapamiyicam

CL değeri düşük olan RAM'i tercih edebilirsiniz.

En alttaki o zaman.

yani 32 gb ramim olsun istiyorum

Küçük bir bilgi daha paylaşiyim çoğu kişinin atladığı bir şey ram in voltaj değerini yüksek tut genelde 1.2V olurlar en azından 1.35V araştır yük altında daha rahat çalışır

3200 MHz ideal DDR4 için sweet spot dediğimiz yerde. Aynı RAM kombininden alın elinizdekinden.

Ayni urunu almami mi oneriyorsunuz Team Vulcan yani?

Küçük bir bilgi daha paylaşiyim çoğu kişinin atladığı bir şey RAM'in voltaj değerini yüksek tut genelde 1.2v olurlar en azından 1.35v araştır yük altında daha rahat çalışır.

Amazon.com.tr hocam bu nasildir dediginiz kriterlere uygun bulmaya calistim. Bir de 3600 ile 3200 arasinda cok fark var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…