NorthernsKnight Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mayıs 2014 Mesajlar 3.352 Makaleler 32 Çözümler 3 23 Mayıs 2014 #11 Bencede Gskill almalısın.
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Mayıs 2014 #12 İkiside performans bakımından aynı. Hangisinin tipi hoşuna gidiyorsa onu al.
C crossmatch Hectopat Katılım 15 Aralık 2013 Mesajlar 392 23 Mayıs 2014 #13 Ben olsam Corsair alırdım.
M Mertcan Başel Ziyaretçi 23 Mayıs 2014 #14 crossmatch dedi: Ben olsam Corsair alırdım. Genişletmek için tıkla... Corsair'de olur.
Kokasi35 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mart 2014 Mesajlar 1.299 Makaleler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Full-Stack Developer 23 Mayıs 2014 #15 Kİngston daha sade ve şık gözüküyor. Gskill çok kaba görünüyor.
M Mertcan Başel Ziyaretçi 23 Mayıs 2014 #16 Kokasi35 dedi: Kİngston daha sade ve şık gözüküyor. Gskill çok kaba görünüyor. Genişletmek için tıkla... Bu kişisel bir tercih. Bana görede Kingston'un rengi kötü .
Kokasi35 dedi: Kİngston daha sade ve şık gözüküyor. Gskill çok kaba görünüyor. Genişletmek için tıkla... Bu kişisel bir tercih. Bana görede Kingston'un rengi kötü .
Kokasi35 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mart 2014 Mesajlar 1.299 Makaleler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Full-Stack Developer 23 Mayıs 2014 #17 Silinen üye dedi: Bu kişisel bir tercih. Bana görede Kingston'un rengi kötü . Genişletmek için tıkla... Önemli olan performans değil mi? Sizce hangisi performans bakımızdan daha iyi?
Silinen üye dedi: Bu kişisel bir tercih. Bana görede Kingston'un rengi kötü . Genişletmek için tıkla... Önemli olan performans değil mi? Sizce hangisi performans bakımızdan daha iyi?
M Mertcan Başel Ziyaretçi 23 Mayıs 2014 #18 Kokasi35 dedi: Önemli olan performans değil mi? Sizce hangisi performans bakımızdan daha iyi? Genişletmek için tıkla... Performans olarak fark yok.
Kokasi35 dedi: Önemli olan performans değil mi? Sizce hangisi performans bakımızdan daha iyi? Genişletmek için tıkla... Performans olarak fark yok.
Kokasi35 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mart 2014 Mesajlar 1.299 Makaleler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Full-Stack Developer 23 Mayıs 2014 #19 Silinen üye dedi: Performans olarak fark yok. Genişletmek için tıkla... İyi o zaman hangisi ucuz ise onu alayım. İlerde Dual Channel destekler değil mi? Yani aynısından bir tane daha alırsam sourn olmaz değil mi?
Silinen üye dedi: Performans olarak fark yok. Genişletmek için tıkla... İyi o zaman hangisi ucuz ise onu alayım. İlerde Dual Channel destekler değil mi? Yani aynısından bir tane daha alırsam sourn olmaz değil mi?
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Mayıs 2014 #20 Performans olarak fark yok. Corsair, Kingston, Gskill gibi markalar kendini ispatlamış markalar. Bunlar arasında performans olarak bir fark göremezsin. Tipe bakarak al.
Performans olarak fark yok. Corsair, Kingston, Gskill gibi markalar kendini ispatlamış markalar. Bunlar arasında performans olarak bir fark göremezsin. Tipe bakarak al.