Kingston XS1000 alınır mı?

Bütçe
4000'e kadar

Burakkslk

Decapat
Yer
Konya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5600
RX 6700 XT
16 RAM
Asus TUF AMD B550
Meslek
Öğrenci
Anakart
H410
İyi sosyaller arkadaşlar.
Kuzenimde H410 anakart var, M2 SSD var şuan takılı 500GB.
İkinci bir disk almayı düşünüyor, internete biraz baktım

Bu modeli buldum. Kağıt üzerinde iyi olarak ama pek bir kullanana rastlayamadım.
Ucuz yollu ama kötü olmayan ne alabilirim? Taşınır taşınmaz fark etmez yeter ki işimi görsün.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence alınabilir. SSD kutusu alıp kendiniz de yapabilirsiniz ama neredeyse aynı fiyata geliyor.

Merhaba,

X1 Dönüştürücü:

1TB M.2 SSD:

2TB M.2 SSD:

Dönüştürücü nasıl kullanılır:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ekran kartının X1 yuvalarını kapatıp kapatmadığını kontrol edin, yukarıdaki video bilgilendirici olacaktır.
Anakartınızın desteklediği X1 3.0 desteği ile takacağınız NMVe M.2 SSD'den en fazla aşağı yukarı 800-900 MB/s hız alabilirsiniz. Dönüştürücü kartı kullanmanız durumunda, anakarta tak çıkar yapmadan önce sistemin gücünü kesmeyi unutmayın.

Merhaba,

X1 Dönüştürücü:

1TB M.2 SSD:

2TB M.2 SSD:

Dönüştürücü nasıl kullanılır:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ekran kartının X1 yuvalarını kapatıp kapatmadığını kontrol edin, yukarıdaki video bilgilendirici olacaktır.
Anakartınızın desteklediği X1 3.0 desteği ile takacağınız NMVe M.2 SSD'den en fazla aşağı yukarı 800-900 MB/s hız alabilirsiniz. Dönüştürücü kartı kullanmanız durumunda, anakarta tak çıkar yapmadan önce sistemin gücünü kesmeyi unutmayın.

Hocam çok teşekkür ederim.
2TB olan ssd yi tercih ediyorum ben o zman aynı zamanda.

Hocam çok teşekkür ederim.
2TB olan ssd yi tercih ediyorum ben o zman aynı zamanda.
Rica ederim, 2TB SSD kategoresinde F/P olarak attığım modeli tercih edebilirsiniz. Dönüştürücü ile kullanımda gerekli bilgileri yukarıdaki yazımda verdim. Dönüştürücüye yapılan yorumlara da bakıp bilgi sahibi olabilirsiniz. Şimdiden sorunsuz, uzun süreli kullanımlar dilerim.👍

Rica ederim, 2TB SSD kategoresinde F/P olarak attığım modeli tercih edebilirsiniz. Dönüştürücü ile kullanımda gerekli bilgileri yukarıdaki yazımda verdim. Dönüştürücüye yapılan yorumlara da bakıp bilgi sahibi olabilirsiniz. Şimdiden sorunsuz, uzun süreli kullanımlar dilerim.👍
Videoyu ve anakartı inceleyeceğim eve gidince, ona göre bakacağım.
Teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı