Bende ona şaşırmıştım hocam çok sağolunRica ederim bu gibi durumlarda daha dikkatli olmanız gerekiyor.
Sonuçta FIFA gibi oyunlar bir süre sonra satıştan kalkıyor, ellerinde kalan CD Key'ler ise fahiş fiyattan satıyorlar.
Yani bu kadar ucuza bulunmaz eski FIFA oyunları.
EA hesabı bu CD key değil.
Evet hesap olduğunu biliyorum sorun teşkil etmez dimi?Rica ederim bu gibi durumlarda daha dikkatli olmanız gerekiyor.
Sonuçta FIFA gibi oyunlar bir süre sonra satıştan kalkıyor, ellerinde kalan CD Key'ler ise fahiş fiyattan satıyorlar.
Yani bu kadar ucuza bulunmaz eski FIFA oyunları.
EA hesabı bu CD key değil.
Bende ona şaşırmıştım hocam çok sağ olun
Evet hesap olduğunu biliyorum sorun teşkil etmez değil mi?
Yani ben olsam almazdım, sonuçta 400TL yakın bir fiyatı var.
Eğer FIFA 22 şart değilse FIFA 23 20 dolar CD key var EA App alıp aktif edip oynayabilirsiniz.
FIFA 23 EA App CD Key | Buy cheap on Kinguin.net
Get ready to take your soccer gaming experience to the next level with FIFA 23 Origin CD Key! FIFA 23 has arrived and it's bigger and better than ever before. With thewww.kinguin.net
10dolar hesaba para vermektense 20 dolar FIFA 23 almak daha mantıklı.
FIFA 22'de arcade bir oyun FIFA 23'te arcade bir oyun çok farkları yok aralarında ama bana FIFA 17,18.19, karşılaştırması yaptırsaydınız bu saydığım 3 oyundan birini önerirdim.
Çünkü FIFA 20 öncesi simulasyon oyunu iken FIFA 19'dan sonra çıkan oyunlar ise arcade bir oyun yaptılar.
Kinguin güvenebilirsiniz bende daha öncesinde alışveriş yapmıştım.
Eki Görüntüle 2446227
Şimdi hocam 2016'dan bu yana FIFA oyunlarinin hepsini oynadım en nefret ettiğimi sorarsanız 23 derim çünkü optimizasyonu gerçekten rezalet. Arcade oyun oldu gerçekten evet orası doğru, benim icin fiyat sorun degil 20 dolar su an FC 25 indirimde uygun bir fiyat yeni oyun icin fakat buglar ve optimizasyon sorunu cidden cok fazla. Ekran kartım cok güçlü değil GTX 1650 fakat cogu yüksek oyunda fazla FPS alabiliyorum FIFA da genel olarak optimize sorunu var ben hem kariyer olarak hem dinamik olarak beğendiğim 22 ondan bu kadar kendimi yirtiyorum keşke kirabilselerdi de rahatlasaydim.
Bende FIFA 22'den sonra çıkan oyunlardan nefret etmeye başladım, maçların masa tenisi gibi olması aşırı arcade bir oyun olmasından dolayı eski FIFA oyunlarına sardım.
Tabii FIFA 19'den sonra maçlar arcade ve masa tenisi gibi oynanış olmaya başladı bu olay, FIFA 23 ile beraber daha kötü olmaya başladı.
Evet FIFA 23 ilk çıktığı zaman optimizasyon bozukta aynı şekil FC24, 25 performans tatmin edici düzeyde değil.
FIFA 23'te katar dünya kupası var, maç girişlerini daha çok seviyorum, adamlar maça giriş anımasyonlarını FC24'te kaldırıp FC 25 tekrar geri getirdiler maça girişler önceki oyunlar daha dandik diye düşünüyorum.
FIFA 22 CD key mevcut ama ortalama 80, 100dolar seviyesinde eğer alırım diyorsanız Eneba sitesinde global CD key mevcuttur 3K fiyatı var sadece İngilizce dil destekliyor bu sürüm.
FIFA 22 Ultimate Edition Origin Key | Great price
FIFA 22 Ultimate Edition Origin Key | Visit Eneba game store and get FIFA 22 Ultimate Edition game cheap! Get additional content to help you out!www.eneba.com
Dedikleriniz de tamamen haklısınız hocam. Vermiş olduğum linkteki hesabı almak mantıklı değil mi diyorsunuz yani?
Bana kalırsa hesaba para verilmez.
Ne gibi kötü bir şey olabilir ki.
Hocam ben soru sorma yeri bulamadım yoksa yine ben mi körüm siz bi bakabilirmisiniz?Hesabı geri alabilir, ödediğiniz 10 dolar çöpe gider, ama almadan önce sorabilirsiniz bence hesabın tüm bilgilerini veriyorlar mı?
Hocam ben soru sorma yeri bulamadım yoksa yine ben mi körüm siz bir bakabilir misiniz?
Eki Görüntüle 2446765
Burada değiştirebilirsiniz yazıyor fakat adam benim hesabım çalındı bakın bu faturam diye bu hesabı geri alamaz mı?