Kinguin, G2A ve Playstore fiyat farkları

Rocco

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıkta da olduğu gibi fiyatlardan dolayı çekinerek oyunu almadım ve orjinal oyunları tercih eden arkadaşların bilgisine başvurmak istedim.
Kinguin veya G2A sitesinde Tom Claync's The Division oyunu normal 145tl Gold paket 250tl olarak geçiyor. Playstore Gold paket olanı 180tl ye satıyor. Steam dan oyunu alıp oynamak niyetindeyim. Hangi siteyi tercih etmem ve tam içerikli olarak hangi paketi tercih etmem gerekiyor yorumlarınızı bekliyorum.

Tabikide ordan alıcamda playstore da uplay mi steam mı yazmıyor

Kinguin.net'de çok daha ucuz olurdu ama yeni oyun olduğu için sanırım henüz ucuzlamadı. Kinguin.net sitesini araştırdım ben alışveriş yapan fazlaca kişi var memnuniyet oranı yüksek. Aldığınız oyunun keyi hatalı çıkarsa canlı destekden yazdığınızda ilgileniyorlarmış.
Ben olsam gold paketini almazdım sanki o farklı bir oyunmu. Normalini alır oynardım.

Ben oyunfordan 189 a Gold Edition aldım, steam platformu için en uygun fiyat ordaydı. Gold parket tercih etme sebebim ise season pass yani DLC'ler.
Normal versiyon ise 143 tl'ydi.

Ben oyunfordan 189 a Gold Edition aldım, steam platformu için en uygun fiyat ordaydı. Gold parket tercih etme sebebim ise season pass yani DLC'ler.
Normal versiyon ise 143 tl'ydi.
10 numara 5 yıldız olmuş. Güzel takip etmişsin ama benim site bilgilerim 3-4 tane bende playstore dan aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…