Arkadaşlar Kinguin'den GTA san ve Vice City alacağım. Oyunları tek tek aldığımda 1700 küsur TL'ye denk geliyor fakat verdiğim linkte GTA san Vice City eski GTA oyunu falan var. Ben anlamadım bir de niye bu kadar ucuz? Ve GTA 4 bende var.
Arkadaşlar Kinguin'den GTA san ve Vice City alacağım. Oyunları tek tek aldığımda 1700 küsur TL'ye denk geliyor fakat verdiğim linkte GTA san Vice City eski GTA oyunu falan var. Ben anlamadım bir de niye bu kadar ucuz? Ve GTA 4 bende var.
Ekstra koleksiyon vs yapmıyor iseniz GTA gibi eski oyunları satın almak saçma. Birdaha yüzüne bakmayacağınız oyunlara o civar para vermek absürt geliyor.
Ekstra koleksiyon vs yapmıyor iseniz GTA gibi eski oyunları satın almak saçma. Birdaha yüzüne bakmayacağınız oyunlara o civar para vermek absürt geliyor.
Vallahi bende anlamadım ama nostalji PC topladığım zaman virüs falan bulasmasını istemiyorum. Bir de hesabım değerlenebilir(yatırım tavsiyesi değildir) ileride eski oyun olduğu için 3 4 sene sonra bu fiyata bulmanın imkani yok.
Hocam attığım linkteki adam bana korgo falan mı yollacak adres istiyor satın alma yerinde ve Steam CD key yazıyor aynı ETail'deki sistem gibi değil mi?
Türkiye de satın alınabilir yazıyor Kinguin'deki sistem nasıl ilerliyor bilmiyorum.