Kinguin güvenilir mi?

Makaleler
1
Yer
Ordu / Eskişehir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Son düzenleyen: Moderatör:
Dying Light 2 almayı düşünüyorum. İndirim beklemek istemediğim için anahtar olarak almayı düşündüm. Kinguin üzerinden çok uygun fiyatlara satılıyor fakat bu anahtarlar ne kadar güvenilir? Alırken neye dikkat etmemiz gerekiyor? Mesela şöyle bir ürün var ve 170 TL'ye satılıyor yanında DLC'leri ile beraber.

Bundan 4 sene önce bf4 almıştım hesabıma birkaç saat sonra eklemişlerdi bir sorun olmamıştı

Dying Light 2 almayı düşünüyorum. İndirim beklemek istemediğim için anahtar olarak almayı düşündüm. Kinguin üzerinden çok uygun fiyatlara satılıyor fakat bu anahtarlar ne kadar güvenilir? Alırken neye dikkat etmemiz gerekiyor? Mesela şöyle bir ürün var ve 170 TL'ye satılıyor yanında DLC'leri ile beraber.

Öncelikle bildiğiniz gibi bunu kullanıcılar satıyor ve bu zamana kadar hiçbir sorun yaşamadım. Kolay kolay da fake keyler falan koyamazlar buraya çünkü satıcı olmak için kimlik bilgilerini paylaşıyorsun. Yani demek istediğim gönlüm rahat olsun bir sıkıntı yaşamazsın. Daha dün the forgetten City aldım. :D

Güvenilir. Ocak ayında Max Payne 1 Steam Key almıştım ve direk gelmişti.

Kinguin güvenilir fakat içerisinde bulunan satıcılara dikkat etmeniz gerekiyor. Paylaşmış olduğunuz satıcı güvenilir duruyor.

Sadece dlc değil mi attığınız link hem oyun hem dlc ise benimde almayı düşündüğüm bir oyun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı