Baldur's Gate 3 Kinguin'de şu anda 654TL. Ama Steam hesabı olarak satıyorlar. Güvenilir mi bu sistem? Kinguin'in güvenilir bir site olduğunu biliyorum ve dolandırılacağımı da zannetmiyorum. Steam hesabının başına ileride bir şeyler gelir mi? Hiç Kinguin'den oyun hesabı satın aldınız mı? Ve buradan alınan Steam hesabı ile oyuna girdiğimde arkadaşlarımla Co-op oynayabiliyor muyum?
Steam hesabına 650 TL vereceğinize biraz daha ekleyin kendi hesabınıza alın. Onun dışında eğer daha ucuza oynamak istiyorsanız İtem Satış'ta falan 25 TL hesaplar.
@Leon Dayı şu ana kadar aldığım hesaplar gitmedi, hem yurt içi ve yurt dışı alışveriş yapıldığından uğraşacaklarını sanmam. Var ise key almak daha iyi olur o siteden.
Steam hesabına 650 TL vereceğinize biraz daha ekleyin kendi hesabınıza alın. Onun dışında eğer daha ucuza oynamak istiyorsanız item satış'ta falan 25 TL hesaplar.
Yani siz bilirsiniz tabi ama ben bir hesaba 650 TL vermek yerine direkt kendi hesabıma alıp 888 tl vermeyi tercih ederim ve öyle de yaptım. Baldur's Gate 3 DRM kilitli olmadığı için Steam serverları olmadan online oynanabiliyor bu arada. Oyunu Steam'siz açabiliyor ve server hostlayabiliyorsunuz.
Kendi hesabınıza almanız daha iyi olur kafanız rahat olur. Neden ayrı bir hesap alasınız sadece bir oyun için? O 50tllik hesaplarda da arkadaşınızla oynayabiliyorsunuz diye biliyorum. (BG3'te sadece)