Melih445 Hectopat Katılım 14 Aralık 2021 Mesajlar 242 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus RX 6600 Dual V2 Ryzen 5 5500 16gb ram 500gb m2 ssd Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2025 #1 Merhaba, Kinguin sitesinden arkadaşım bana TR VP kodu alacaktı. Sadece 5 tane yorumu var. Sizce güvenilir midir? PayPal ile alacak kendisi.
Merhaba, Kinguin sitesinden arkadaşım bana TR VP kodu alacaktı. Sadece 5 tane yorumu var. Sizce güvenilir midir? PayPal ile alacak kendisi.
Lian_992 Centipat Katılım 7 Eylül 2024 Mesajlar 910 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 18 Şubat 2025 #2 Güvenilir birçok kez alım yaptım hiç sorun yaşamadım.
W Wqxte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 2.209 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2025 #3 Evet güvenilir.
Melih445 Hectopat Katılım 14 Aralık 2021 Mesajlar 242 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus RX 6600 Dual V2 Ryzen 5 5500 16gb ram 500gb m2 ssd Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2025 #4 Lian_992 dedi: Güvenilir birçok kez alım yaptım hiç sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Peki oradan alacağım TR Valorant VP kodunu kullanabilir miyim ben? Ha bir de fiyatları çok uygun geldi, sizce dolandırırlar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Şubat 2025
Lian_992 dedi: Güvenilir birçok kez alım yaptım hiç sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Peki oradan alacağım TR Valorant VP kodunu kullanabilir miyim ben? Ha bir de fiyatları çok uygun geldi, sizce dolandırırlar mı?
Lian_992 Centipat Katılım 7 Eylül 2024 Mesajlar 910 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 18 Şubat 2025 #5 Melih445 dedi: Peki oradan alacağım TR Valorant VP kodunu kullanabilir miyim ben. Ha bir de fiyatları çok uygun geldi sizce dolandırırlar mı? Genişletmek için tıkla... Kinguin global bir site bizim türklerin değersiz parasını hedef alacaklarını sanmam ve dediğim gibi ben bir sorun yaşamadım hiç.
Melih445 dedi: Peki oradan alacağım TR Valorant VP kodunu kullanabilir miyim ben. Ha bir de fiyatları çok uygun geldi sizce dolandırırlar mı? Genişletmek için tıkla... Kinguin global bir site bizim türklerin değersiz parasını hedef alacaklarını sanmam ve dediğim gibi ben bir sorun yaşamadım hiç.
Melih445 Hectopat Katılım 14 Aralık 2021 Mesajlar 242 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus RX 6600 Dual V2 Ryzen 5 5500 16gb ram 500gb m2 ssd Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2025 #6 Lian_992 dedi: Kinguin global bir site bizim türklerin değersiz parasını hedef alacaklarını sanmam ve dediğim gibi ben bir sorun yaşamadım hiç. Genişletmek için tıkla... Evet global bir site ama çoğu kişi satıcıya dikkat edin demiş, o yüzden bir tık korkutuyor. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Şubat 2025
Lian_992 dedi: Kinguin global bir site bizim türklerin değersiz parasını hedef alacaklarını sanmam ve dediğim gibi ben bir sorun yaşamadım hiç. Genişletmek için tıkla... Evet global bir site ama çoğu kişi satıcıya dikkat edin demiş, o yüzden bir tık korkutuyor.
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 7.728 Makaleler 2 Çözümler 36 18 Şubat 2025 #7 Melih445 dedi: Evet global bir site ama çoğu kişi satıcıya dikkat edin demiş, o yüzden bir tık korkutuyor. Genişletmek için tıkla... Kinguin'de satıcı mı varmış farklı farklı. İlk defa duydum, ama hiçbirinde sorun yaşamazsın bence.
Melih445 dedi: Evet global bir site ama çoğu kişi satıcıya dikkat edin demiş, o yüzden bir tık korkutuyor. Genişletmek için tıkla... Kinguin'de satıcı mı varmış farklı farklı. İlk defa duydum, ama hiçbirinde sorun yaşamazsın bence.
W Wqxte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 2.209 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2025 #8 Melih445 dedi: Peki oradan alacağım TR Valorant VP kodunu kullanabilir miyim ben? Ha bir de fiyatları çok uygun geldi, sizce dolandırırlar mı? Genişletmek için tıkla... Her kod her ülkede geçerli olmuyor bazen. Ona dikkat edin, bir de satıcılara dikkat edin. Zaten neredeyse hepsi çok yüksek puanlı satıcılar oluyor.
Melih445 dedi: Peki oradan alacağım TR Valorant VP kodunu kullanabilir miyim ben? Ha bir de fiyatları çok uygun geldi, sizce dolandırırlar mı? Genişletmek için tıkla... Her kod her ülkede geçerli olmuyor bazen. Ona dikkat edin, bir de satıcılara dikkat edin. Zaten neredeyse hepsi çok yüksek puanlı satıcılar oluyor.