lionex35 Centipat Katılım 17 Temmuz 2024 Mesajlar 453 Çözümler 1 19 Şubat 2025 #1 FC 25 alacağım fakat bu Online satış mı oluyor, ayrı hesap olduğunu biliyorum da bilen var mı?
HankSchrader Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 418 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X 6 Çekirdek 12 Threads RAM: 16 GB DDR4 / DirectX sürümü: DirectX 12 Ekran kartı: GIGABYTE RTX 4060 Ti 16 GB Anakart: GIGABYTE A520 M K V2 Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2025 #2 Site güvenilir ama içindeki satıcılar değişebiliyor. Size hesabın adını ve şifresini veriyorlar bu şekilde hesap satın aldığınızda.
Site güvenilir ama içindeki satıcılar değişebiliyor. Size hesabın adını ve şifresini veriyorlar bu şekilde hesap satın aldığınızda.
lionex35 Centipat Katılım 17 Temmuz 2024 Mesajlar 453 Çözümler 1 19 Şubat 2025 #3 HankSchrader dedi: Site güvenilir ama içindeki satıcılar değişebiliyor. Size hesabın adını ve şifresini veriyorlar bu şekilde hesap satın aldığınızda. Genişletmek için tıkla... biliyorum hocam da sanırım paylaşımlı hesapmış online oynanmaz sağol yine de
HankSchrader dedi: Site güvenilir ama içindeki satıcılar değişebiliyor. Size hesabın adını ve şifresini veriyorlar bu şekilde hesap satın aldığınızda. Genişletmek için tıkla... biliyorum hocam da sanırım paylaşımlı hesapmış online oynanmaz sağol yine de