Çözüldü Kinguin güvenilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Emre0734

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Steam'den Squad almayı düşünüyorum bayağıdır fakat oyun şu an 25 dolar, indirime de kolay kolay girmiyor.

Kinguin diye bir site gözüme çarptı, orada 450 TL gibi bir fiyattan satılıyor, buradan oyunu alsam nasıl olur, güvenilir midir?

Oyun, Steam kütüphanesine mi ekleniyor?

Cevaplarsanız memnun olurum?

Çözüm
Evet güvenilir. Hepsiburada gibi düşün, farklı satıcıların olduğu bir platform.

Eğer key olarak alırsan hesabına eklenir elbette. Özellikle ucuz ilanlar genelde hesap olarak satılıyor, hesap olarak alırsan senin hesabına eklenmez.
Evet güvenilir. Hepsiburada gibi düşün, farklı satıcıların olduğu bir platform.

Eğer key olarak alırsan hesabına eklenir elbette. Özellikle ucuz ilanlar genelde hesap olarak satılıyor, hesap olarak alırsan senin hesabına eklenmez.

Çözüm
Son düzenleme:
O siteden Yakuza Like a Dragon Steam key almıştım. Kullanılmış çıktı, iletişime geçtim yeni Key verdiler o da kullanılmış çıktı, 2-3 saat bu şekilde devam etti. En sonunda pes ettim iade talep ettim, parayı hesabıma geri gönderdiler.

Bağlantısını atarsanız yardımcı olunur. Ama gördüğüm kadarıyla 450 TL'ye key olarak satılmıyor, hesap falan olabilir Kinguin'de gördüğünüz. Site zaten güvenilir.

Ayrıca en ucuz burada buldum 400 TL, bizim yerli site, bu da güvenilir. Buradan alın:

Evet hesap büyük ihtimalle dikkat etmemiştim.

Şu key galiba

Evet hesap büyük ihtimalle dikkat etmemiştim.

Şu key galiba
Hocam evet, key. Ama kazık fiyatta. Siz Kabasakal'dan alın, fiyatı uygun.

400 TL https://kabasakalonline.com/urun/kabasakal-online/637106/squad-steam-cd-key

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı