kingo199 Hectopat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 266 23 Mayıs 2022 #1 Steam'den kaldırılan GTA oyunlarını hesabıma eklemek için CD key alacağım Kinguin.net diye bir site buldum. Güvenilir midir?
Steam'den kaldırılan GTA oyunlarını hesabıma eklemek için CD key alacağım Kinguin.net diye bir site buldum. Güvenilir midir?
F4T1H Kilopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 5.514 Çözümler 71 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D) 23 Mayıs 2022 #2 kingo199 dedi: Steam'den kaldırılan GTA oyunlarını hesabıma eklemek için CD key alacağım Kinguin.net diye bir site buldum. Güvenilir midir? Genişletmek için tıkla... Tekrar satışa konuldu diye hatırlıyorum (kaldırılmış)
kingo199 dedi: Steam'den kaldırılan GTA oyunlarını hesabıma eklemek için CD key alacağım Kinguin.net diye bir site buldum. Güvenilir midir? Genişletmek için tıkla... Tekrar satışa konuldu diye hatırlıyorum (kaldırılmış)
Roverandom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2017 Mesajlar 1.287 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Game Designer 23 Mayıs 2022 #3 Kinguinden sıkıntı olmaz alabilirsin.
4 486952 Hectopat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 385 23 Mayıs 2022 #4 kingo199 dedi: Steam'den kaldırılan GTA oyunlarını hesabıma eklemek için CD key alacağım Kinguin.net diye bir site buldum. Güvenilir midir? Genişletmek için tıkla... Grand Theft Auto: San Andreas Steam Key GLOBAL Grand Theft Auto: San Andreas Steam Key GLOBAL www.liyayazilim.com Güvenilir mi bilmiyorum ama fiyatı Kinguin'e göre daha uygun.
kingo199 dedi: Steam'den kaldırılan GTA oyunlarını hesabıma eklemek için CD key alacağım Kinguin.net diye bir site buldum. Güvenilir midir? Genişletmek için tıkla... Grand Theft Auto: San Andreas Steam Key GLOBAL Grand Theft Auto: San Andreas Steam Key GLOBAL www.liyayazilim.com Güvenilir mi bilmiyorum ama fiyatı Kinguin'e göre daha uygun.
F4T1H Kilopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 5.514 Çözümler 71 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D) 23 Mayıs 2022 #5 486952 dedi: Grand Theft Auto: San Andreas Steam Key GLOBAL Grand Theft Auto: San Andreas Steam Key GLOBAL www.liyayazilim.com Güvenilir mi bilmiyorum ama fiyatı Kinguin'e göre daha uygun. Genişletmek için tıkla... Bence kodlarda işe yaramaz artık, çünkü satıştan kaldırılan içeriği daha nasıl edineceksin ki
486952 dedi: Grand Theft Auto: San Andreas Steam Key GLOBAL Grand Theft Auto: San Andreas Steam Key GLOBAL www.liyayazilim.com Güvenilir mi bilmiyorum ama fiyatı Kinguin'e göre daha uygun. Genişletmek için tıkla... Bence kodlarda işe yaramaz artık, çünkü satıştan kaldırılan içeriği daha nasıl edineceksin ki
4 486952 Hectopat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 385 23 Mayıs 2022 #6 F4T1H dedi: Bence kodlarda işe yaramaz artık, çünkü satıştan kaldırılan içeriği daha nasıl edineceksin ki. Genişletmek için tıkla... CD key veriliyor. Steam hesabına ekliyorsun. Bu her oyun olabilir ister satışta olsun veya olmasın.
F4T1H dedi: Bence kodlarda işe yaramaz artık, çünkü satıştan kaldırılan içeriği daha nasıl edineceksin ki. Genişletmek için tıkla... CD key veriliyor. Steam hesabına ekliyorsun. Bu her oyun olabilir ister satışta olsun veya olmasın.
F4T1H Kilopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 5.514 Çözümler 71 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D) 23 Mayıs 2022 #7 486952 dedi: CD key veriliyor. Steam hesabına ekliyorsun. Bu her oyun olabilir ister satışta olsun veya olmasın. Genişletmek için tıkla... Yine de 130 TL verilmez, steam'de kendisini 20TL'ye koymuşlardı
486952 dedi: CD key veriliyor. Steam hesabına ekliyorsun. Bu her oyun olabilir ister satışta olsun veya olmasın. Genişletmek için tıkla... Yine de 130 TL verilmez, steam'de kendisini 20TL'ye koymuşlardı
4 486952 Hectopat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 385 23 Mayıs 2022 #8 F4T1H dedi: Yine de 130 TL verilmez, Steam'de kendisini 20TL'ye koymuşlardı. Genişletmek için tıkla... Konu sahibi istediği için. Başka yerde daha uyguna şu an bulunmuyor San Andreas için. Evet eskiden ucuzdu fakat Remastered çıkınca kaldırıldı ve bir daha gelmeyecek Steam kataloğuna.
F4T1H dedi: Yine de 130 TL verilmez, Steam'de kendisini 20TL'ye koymuşlardı. Genişletmek için tıkla... Konu sahibi istediği için. Başka yerde daha uyguna şu an bulunmuyor San Andreas için. Evet eskiden ucuzdu fakat Remastered çıkınca kaldırıldı ve bir daha gelmeyecek Steam kataloğuna.
kingo199 Hectopat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 266 23 Mayıs 2022 #9 Roverandom dedi: Kinguin'den sıkıntı olmaz alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Kullanılmış key çıkarsa yeni key veriyorlar mı peki? Paramın boşa gitmesini istemiyorum.
Roverandom dedi: Kinguin'den sıkıntı olmaz alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Kullanılmış key çıkarsa yeni key veriyorlar mı peki? Paramın boşa gitmesini istemiyorum.
Roverandom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2017 Mesajlar 1.287 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Game Designer 23 Mayıs 2022 #10 kingo199 dedi: Kullanılmış key çıkarsa yeni key veriyorlar mı peki? Paramın boşa gitmesini istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Desteğe yazarsanız çözerler.
kingo199 dedi: Kullanılmış key çıkarsa yeni key veriyorlar mı peki? Paramın boşa gitmesini istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Desteğe yazarsanız çözerler.