Kinguin güvenilir midir?

Kutmoon

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi günler. Kinguin üzerinden Steam CD key alacağım ancak ürünün fiyatı bir satıcıda 600 TL iken diğer satıcıda 300 TL. 300 TL olanı almak istiyorum ancak bir kandırmaca mı var çözemedim, dolandırılmak da istemiyorum. Rica etsem yardımcı olabilir misiniz? Linkleri aşağıya bırakıyorum.

Herhangi bir dolandırılma olmaz. Kinguin satıcıların toplandığı bir platformdur. Herhangi bir sorun olursa onlar çözümde yardımcı olurlar. Ucuz olanı alabilirsiniz. Türkiye'de etkinleştirilebilir yazan bütün keyleri güvenle alabilirsiniz Kinguin'den.

Herhangi bir dolandırılma olmaz. Kinguin satıcıların toplandığı bir platformdur. Herhangi bir sorun olursa onlar çözümde yardımcı olurlar. Ucuz olanı alabilirsiniz. Türkiye'de etkinleştirilebilir yazan bütün keyleri güvenle alabilirsiniz Kinguin'den.
Hocam satın aldım ürünü etkinleştir dedim bu şekilde kütüphaneme eklendi. Artık bende değil mi geri falan çekilemez bu oyun? Bir sorun olmaz değil mi?

Dosya Ekleri

• 111.png
    111.png
    1,2 MB · Görüntüleme: 31
Hocam satın aldım ürünü etkinleştir dedim bu şekilde kütüphaneme eklendi. Artık bende değil mi geri falan çekilemez bu oyun? Bir sorun olmaz değil mi?
Artık sizde hocam, hayırlı olsun. Geri çekilemez.

Hocam emin misiniz? Bir arkadaş şöyle bir şey yazmış: Satıcı keyi geri çekebilir ama endişlenmenize gerek yok öyle bir şey yapmaz. Key geri çekilebiliyor mu? @Starlink_0
Steam'de etkinleştirilen hiçbir ürün geri çekilemez, hadi satıcı keyi sizden çekti diyelim, siz çoktan etkinleştirdiniz ki. Şüphe duymayın, sorun yok. İyi oyunlar.

Kusura bakmayın hocam biraz geç oldu sağ olsun Pigasor hocam hepsine cevap vermiş. İyi oyunlar dilerim size.

Estağfurullah hocam sorun değil de bu konuyla ilgili sorun yaşayanlar varmış umarım benim başımada gelmez. Steam: CD keyler ileride hesaptan silinir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı