Kinguin Key Teslimatının Gecikmesi

Şenol YILDIRIM

Megapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Overwatch aldım 1 saat oldu hala key gelmedi. İşleniyor diyor bekliyor. Yanında bu ücretsiz verdikleri Gizli sandık (Hidden Treasure) de vardı acaba bu yüzden mi uzadı sipariş? o_O

Bence bedava para veriyorsunuz şunlara resmi bir yanı yok bir kontrol olsa yine korsan yine korsan dün windows 10 home retail aldım 337₺ retail olunca taşınabiliyor istediğin makinaya kur kaldır kanmayın arkadaşlar ve unutmayın kul hakkıda var...

Bence bedava para veriyorsunuz şunlara resmi bir yanı yok bir kontrol olsa yine korsan yine korsan dün windows 10 home retail aldım 337₺ retail olunca taşınabiliyor istediğin makinaya kur kaldır kanmayın arkadaşlar ve unutmayın kul hakkıda var...
Korsan olmasına imkan yok, korsan olsa Steam ve benzeri platformlarda keyi aktifleştirmek imkansız olur, kaldı ki Kinguin'den aldığım Windows 10'u telefon ile etkinleştirdim yani direkt yetkili kişi tarafından etkinleştirildi. Bildiğim kadarıyla bu tür sitelerde ürünler toplama olduğu için oyunun hangi ülkeden alındığı belli olmuyor yani alınan oyunların ülkemize katkısı olmuyor

Açıkcası kutu oyun anlamsız artık bu devirde. Dijital oyun platformları varken hele Türkiye koşullarında kutu oyunlar en fazla koleksiyon için alınır. Diablo 2 ve 3, Need for Speed ve Totalwar Empire kutu oyunlarım var ama bunlar da sırf koleksiyon için aldığım özel versiyonlar. Onun haricinde dijital oyun platformlarında oyunlara ulaşmak bu kadar kolayken ve daha sosyal bir oyun seçeneği sunuyorken kutu oyunlar tercih meselesidir. Ülkemize bir hayrı yok diyorsun belki ileride dijital anahtarlar içinde ayrı bir düzenleme olur orasını bilemem ama artık bir çok oyun Türkçe olmaya başladı. Dijital keyde olsa adamlar hangi ülkede ne kadar oyuncunun serverlarına girdiğini oyunlarını oynadığını biliyorlar. Bu da Türkçe'nin oyunlara dahil olmasını sağlıyor.

Açıkcası kutu oyun anlamsız artık bu devirde. Dijital oyun platformları varken hele Türkiye koşullarında kutu oyunlar en fazla koleksiyon için alınır. Diablo 2 ve 3, Need for Speed ve Totalwar Empire kutu oyunlarım var ama bunlar da sırf koleksiyon için aldığım özel versiyonlar. Onun haricinde dijital oyun platformlarında oyunlara ulaşmak bu kadar kolayken ve daha sosyal bir oyun seçeneği sunuyorken kutu oyunlar tercih meselesidir. Ülkemize bir hayrı yok diyorsun belki ileride dijital anahtarlar içinde ayrı bir düzenleme olur orasını bilemem ama artık bir çok oyun Türkçe olmaya başladı. Dijital keyde olsa adamlar hangi ülkede ne kadar oyuncunun serverlarına girdiğini oyunlarını oynadığını biliyorlar. Bu da Türkçe'nin oyunlara dahil olmasını sağlıyor.

Siz konuyu çok yanlış anlamışsınız, oyun ile alakalı değil konumuz windows lisansı ile alakalı online lisans diye bir şey yok bunu herkes biliyor lakin kinguin veya g2a gibi sitelerde satılan lisansları orjinal zanneden kişiler var. Yasal bir dayanağı yok, oem ve süreli ürünler, bir çok kişinin sosyalde mesajı var mağduriyetten dolayı.

Oyun konusunda steam var bende oradan alıyorum, oyun da sıkıntı yok zaten.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı