Kinguin sitesi güvenilir mi?

• Konuyu başlatan Neo101
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 90
Kinguin'den Mortal Kombat 1 Steam key almayı düşünüyorum ama güvenilir mi emin olamadım.
Satıcı ve key linki:Mortal Kombat 1 Steam CD Key | Buy cheap on Kinguin.net
Güvenilir ama alırken ekstra hizmet ücreti ekliyor o yazılan fiyata ve ayrıca bazen "Bu key Bölgenizde Etkinleştirilemez" uyarısı veriyor. Bana 7-8 kerede 2-3 kere oldu bu durum ve Screen shot alarak gönderince iade ettiler parayı hesaba, tekrar başka satıcıdan aldım.

Kinguin'i Hepsiburada gibi düşün, pazaryeri sitesi ama farklı satıcılar var içerisinde. Genel olarak güvenilir bir site, kendim de birkaç kez alışveriş yapmıştım. Bir adet key Türkiye'de geçerli çıkmamıştı diye hemen talep oluşturdum para iadesi yaptılar sağ olsunlar.

Güvenilir ama alırken ekstra hizmet ücreti ekliyor o yazılan fiyata ve ayrıca bazen "bu key bölgenizde etkinleştirilemez" uyarısı veriyor. Bana 7-8 kerede 2-3 kere oldu bu durum ve screen shot alarak gönderince iade ettiler parayı hesaba, tekrar başka satıcıdan aldım.

Ne kadarlık bir hizmet ücreti ekliyor?

Kinguin'i Hepsiburada gibi düşün, pazaryeri sitesi ama farklı satıcılar var içerisinde. Genel olarak güvenilir bir site, kendim de birkaç kez alışveriş yapmıştım. Bir adet key Türkiye'de geçerli çıkmamıştı diye hemen talep oluşturdum para iadesi yaptılar sağ olsunlar.

Bende müşteri hizmetleri konusunda iyi olduklarını okumuştum ama birden fazla satıcı olduğundan emin olamadım.

Ne kadarlık bir hizmet ücreti ekliyor?
Bende müşteri hizmetleri konusunda iyi olduklarını okumuştum ama birden fazla satıcı olduğundan emin olamadım.
Oyunun fiyatıyla orantılıydı sanırım hizmet bedeli, ben hep ucuz şeyler aldığımdan çok değildi. Ama dediğim gibi bazen hatalı keyler çıkıyor ve onu da bir kaç SS upload ederek hallediyorsun 1-2 günde.

Oyunun fiyatıyla orantılıydı sanırım hizmet bedeli, ben hep ucuz şeyler aldığımdan çok değildi. Ama dediğim gibi bazen hatalı keyler çıkıyor ve onu da birkaç SS upload ederek hallediyorsun 1-2 günde.

Anladım hocam bilgilendirme için teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı