Hyale12 Femtopat Katılım 20 Şubat 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 20 Şubat 2024 #1 Kinguin denilen siteden FC 24 alacağım güvenilir mi bir de Online girebilir miyim?
E. A. Megapat Katılım 14 Haziran 2016 Mesajlar 279 20 Şubat 2024 #2 Rating'i yüksek bir satıcıdan alırsanız sorun olmaz.
Aficionado Centipat Katılım 20 Şubat 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2024 #3 Online girebilir miyim derken, ne demek istediniz?
3 392578 Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 887 Makaleler 1 Çözümler 4 20 Şubat 2024 #4 Aficionado dedi: Online girebilir miyim derken, ne demek istediniz? Genişletmek için tıkla... Çevrimiçi oyun işte, neyini anlamadın? Başkalarıyla eş zamanlı oynamak. Hyale12 dedi: Kinguin denilen siteden FC 24 alacağım güvenilir mi bir de Online girebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Umarım hesap satın almıyorsunuzdur, yoksa hiç bulaşmayın. Kinguinde bir de hesaplar gereksiz pahalı oluyor. Key ile satın alıyorsanız alın, istediğiniz oyun modunu oynayabilirsiniz. Sorun olmaz.
Aficionado dedi: Online girebilir miyim derken, ne demek istediniz? Genişletmek için tıkla... Çevrimiçi oyun işte, neyini anlamadın? Başkalarıyla eş zamanlı oynamak. Hyale12 dedi: Kinguin denilen siteden FC 24 alacağım güvenilir mi bir de Online girebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Umarım hesap satın almıyorsunuzdur, yoksa hiç bulaşmayın. Kinguinde bir de hesaplar gereksiz pahalı oluyor. Key ile satın alıyorsanız alın, istediğiniz oyun modunu oynayabilirsiniz. Sorun olmaz.
Aficionado Centipat Katılım 20 Şubat 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2024 #5 Steam hesap alımı olabilir dedim. Kinguin ile senelerdir çalışıyorum. Hesap için cevabım ayrı. steam anahtar için cevabım ayrı olur.
Steam hesap alımı olabilir dedim. Kinguin ile senelerdir çalışıyorum. Hesap için cevabım ayrı. steam anahtar için cevabım ayrı olur.