Kinguin sitesinden Moto GP15 alınır mı?

WispX_19

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba iyi sosyaller öncelikle. Moto GP 15 oyunun CD Key'ini alacağım, Kinguin adlı bir site gördüm ancak fiyatı çok düşüktü ve bana pek güvenilir gelmedi. Sizce bu siteden almak güvenilir mi?

Ekstra olarak Kinguin sitesi hakkında kart bilgilerini çalma, karttan izinsiz para kullanma gibi olumsuz durumlar gördüm siz ne düşünüyorsunuz?🤔

Dosya Ekleri

• moto gp.png
    moto gp.png
    182,6 KB · Görüntüleme: 15
Arkadaşlar merhaba iyi sosyaller öncelikle. Moto GP 15 oyunun CD Key'ini alacağım, Kinguin adlı bir site gördüm ancak fiyatı çok düşüktü ve bana pek güvenilir gelmedi. Sizce bu siteden almak güvenilir mi?

Ekstra olarak Kinguin sitesi hakkında kart bilgilerini çalma, karttan izinsiz para kullanma gibi olumsuz durumlar gördüm siz ne düşünüyorsunuz?🤔

Güvenli site bende alacağım bir şey olursa bana da olur.

Peki siz önceden normal kredi kartı ile mi yoksa sanal kartla falan mı almıştınız?

Bi de kredi kartı bilgileri çalma ve izinsiz kullanım gibi şeyler duymuştum siz yaşadınız mı hiç?

Bir de CD key derken aile değil mi? Yoksa ciden CD key veriyorlar yaşadığım için söylüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı