R rbs Hectopat Katılım 1 Nisan 2016 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2016 #1 Merhaba Technopat Ailesi. 1. Kinguin'den Windows 10 Home satın aldım. Windows indirme aracı ayarlarında Windows 10 Home Single Language ve dil olarak Türkçeyi seçtim. Aktivasyonda bir sıkıntı olur mu? 2.Portable flash belleğe dosya atarsam sorun olur mu? Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Eylül 2016
Merhaba Technopat Ailesi. 1. Kinguin'den Windows 10 Home satın aldım. Windows indirme aracı ayarlarında Windows 10 Home Single Language ve dil olarak Türkçeyi seçtim. Aktivasyonda bir sıkıntı olur mu? 2.Portable flash belleğe dosya atarsam sorun olur mu? Şimdiden teşekkürler.
YunusEmreYilmaz Hectopat Katılım 24 Temmuz 2016 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2016 #2 Çıkartmaz.
Bal Porsuğu Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2015 Mesajlar 2.695 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2016 #3 Home sürümü Home Single Language değil, aktivasyonda sıkıntı çıkabilir. Lisansın Home lisansı ise sadece "Windows 10" yazan seçeneği indirmen gerek.
Home sürümü Home Single Language değil, aktivasyonda sıkıntı çıkabilir. Lisansın Home lisansı ise sadece "Windows 10" yazan seçeneği indirmen gerek.
DJ Rush Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Mart 2014 Mesajlar 1.679 Makaleler 4 Çözümler 5 Yer Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2016 #4 Windows 10 olan iso Home ve Pro sürümlerini içerir.