Kinguin'de as dusk falls Steam key 40 TL

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba herkese.
Bugün sizlere bence yeteri kadar değeri bilinmeyen interaktif, seçimlerin ön planda olduğu macera oyunun indirim fırsatını haber etmeye geldim.

As dusk falls, aynı Detroit Become Human da olduğu seçimlerin net şekilde oyuna etki ettiği ve baştan başa tekrar tekrar oynanabilecek bir oyun.
Ben ilk defa game Pass üzerinden oynamıştım ancak bir gün mutlaka bu oyunu Steam hesabımda görmek istemiştim.
Şu an oyun Kinguin'de 40 TL ile 50 TL arasında Steam key şeklinde satılıyor.
Bende biraz önce aldım ve hesabıma ekledim.
Bu tür seçimli, hikayeli oyunları seviyorsanız as dusk falls gerçekten kaliteli oyun ve Türkçe alt yazı seçeneğine de sahip.

Link: As Dusk Falls PC Steam CD Key | Buy cheap on Kinguin.net

Doğru ve satış sayısı yüksek satıcılardan alışveriş yaptığınız müddetçe Kinguin veya Eneba gibi sitelerde sorun yaşama ihtimaliniz az.
Hatta size ekstra %10 indirim kodu da vereyim: Seal13gg.

Çok teşekkür ederiz hocam.

Bu oyunu geçenlerde indirip denemiştim ancak oynayışı o kadar bayıyor ki insanı, oyun sanki oyun değil de PowerPoint slaytı gibi.

@FehmiDogru.js, bende yükledim ve denedim. İlk başlarda güzel gibiydi fakat sonradan bayağı sıktı.

@FehmiDogru.js @UmutMelihAkyol aslında sıkıcı değildi ya ben oynarken. Aralıksız 4 saat oynamıştım, konusu sarmıştı.
Ancak oyun içi gösterim biraz evet slaytımsı. Yine de bence denenebilir.
Oynanışı baydıktan sonra hikayesi falan umrumda olmadı pek açıkçası, oyunda akıcılığa dair en ufak şey göremedim. Eğer yine de diyorsan oyun güzel, bir şans daha veririm.

Alırken 76.60 liraya çıkıyor hizmet ücreti de ekliyor ayrıca indirim kodunu etkinleştiremedim.

Alırken 76.60 liraya çıkıyor hizmet ücreti de ekliyor ayrıca indirim kodunu etkinleştiremedim.
O kadar fazla çıkmaması lazım. Ben 45+15 hizmet ücreti ile 60 tlye almıştım. Daha önce kod denediyseniz diğer kinguin alışverişlerinde ondan çıkmıyor olabilir. Bende de bir ara kodu kabul etmiyordu.
İndirim kodu olarak şunu dener misniz : GG10JUL

Bu kod çalıştı teşekkürler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…