Burada indirim koduyla Steam fiyatından aşağı yukarı 150TL fark oluyor. Daha ucuza satan site var mı? Türkiye'de etkinleştirilebilir değil mi? Son olarak emin olmak için soruyorum site güvenilir mi?
Black Myth: Wukong, kaynağını Çin mitolojisinden alan bir aksiyon RYO'dur. Destined One olarak oyna ve geçmişteki görkemli bir efsanenin ardında yatan gizli gerçeği ortaya çıkarmak için zorluklarla ve mucizelerle dolu bir yolculuğa çık. Oyunun hikâyesi, Çin'in Dört Büyük Klasik Romanı içerisinde...
Kinguin'de genelde problem yaşanmıyor. Yani keyler doğru çıkar fakat şunu unutmamak lazım. Bazen çok uzun zaman sonra bile Steam keyleri revoke edebiliyor yani key şöyle böyle elde edilmiş bir key deyip oyunu kütüphanenizden kaldırabiliyor. Böyle 150-200 lira gibi farklar için ben riske girmezdim. En kötü Epic'ten alınır.
Burada indirim koduyla Steam fiyatından aşağı yukarı 150TL fark oluyor. Daha ucuza satan site var mı? Türkiye'de etkinleştirilebilir değil mi? Son olarak emin olmak için soruyorum site güvenilir mi?