taha_steam Decapat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2024 #1 Alınır mı? Widows 11 kullanıyorum. Minecraft Windows 10 Edition PC CD Key | Buy cheap on Kinguin.net Minecraft Windows 10 Edition CD Key Platform: PC Çıkış Tarihi: 12/20/2010 Ürün sandbox.kinguin.net
Alınır mı? Widows 11 kullanıyorum. Minecraft Windows 10 Edition PC CD Key | Buy cheap on Kinguin.net Minecraft Windows 10 Edition CD Key Platform: PC Çıkış Tarihi: 12/20/2010 Ürün sandbox.kinguin.net
W Wqxte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 2.209 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2024 #2 Java değil bu hocam haberiniz olsun. Bedrock alıyorsunuz.
taha_steam Decapat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2024 #3 Wqxte dedi: Java değil bu hocam haberiniz olsun. Bedrock alıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Windows 11'de açabilir miyim?
Wqxte dedi: Java değil bu hocam haberiniz olsun. Bedrock alıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Windows 11'de açabilir miyim?
W Wqxte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 2.209 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2024 #4 taha_steam dedi: Windows 11'de açabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet. Windows 10 ve 11 için uyumlu olan sürüm bu. Zaten Microsoft Store'da adı Minecraft for Windows olarak geçiyor.
taha_steam dedi: Windows 11'de açabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet. Windows 10 ve 11 için uyumlu olan sürüm bu. Zaten Microsoft Store'da adı Minecraft for Windows olarak geçiyor.
bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.888 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 25 Mayıs 2024 #5 Alabildiniz mi? Edit: Dolandırıcı olabilir. Aslında mail de doğru geliyor ancak GPay ile ödeme yapınca kod gelmiyor. Kinguin.net'de oyunu aratınca çıkmıyor vs...
Alabildiniz mi? Edit: Dolandırıcı olabilir. Aslında mail de doğru geliyor ancak GPay ile ödeme yapınca kod gelmiyor. Kinguin.net'de oyunu aratınca çıkmıyor vs...
taha_steam Decapat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2024 #6 bonz dedi: Alabildiniz mi? Edit: Dolandırıcı olabilir. Aslında mail de doğru geliyor ancak Gpay ile ödeme yapınca kod gelmiyor. Kinguin.net'de oyunu aratınca çıkmıyor vs... Genişletmek için tıkla... Dediğin gibi g pay ile ödeme yaptım şöyle bekliyorum.
bonz dedi: Alabildiniz mi? Edit: Dolandırıcı olabilir. Aslında mail de doğru geliyor ancak Gpay ile ödeme yapınca kod gelmiyor. Kinguin.net'de oyunu aratınca çıkmıyor vs... Genişletmek için tıkla... Dediğin gibi g pay ile ödeme yaptım şöyle bekliyorum.