Kinguin'den Squad alınır mı?

Kutmoon

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Steam indirimlerinde Squad 10 dolardı 350 TL ancak ben satın alamadım müsait değildim ve indirimler bitti şu an 25 dolar yani 900 TL civarı bende Kinguin'de Steam key 600 TL'ye buldum bu da 17 dolar civarı yapıyor ancak birkaç sorum var. 1. olarak bu paraya bu oyun alınır mı? Değer mi? İkinicisiyse Kinguin'ya da satıcı güvenilir midir kredi kartı bilgilerimin çalınması gibi bir durum başıma gelir mi? Şimdiden teşekkür ederim. https://www.kinguin.net/tr/category/23031/squad-pc-steam-cd-key?o=60953740ffb8570001c14530

Son düzenleme:
Satıcı güvenilir.
Bu fiyata alırmıydım paran varsa al ya da yok ben beklerim indirimi diyorsan bekle.

Satıcı güvenilir.
Bu fiyata alır mıydım paran varsa al ya da yok ben beklerim indirimi diyorsan bekle.

Hocam rica etsem yardımcı olur musunuz? Şimdi 315 TL'ye de bir satıcı buldum ancak az önceki satıcı 600'e satıyordu. Yarı fiyatına satıyor bu kullanıcı. Bir kandırmaca mı var dolandırıcı mı bu satıcı bir bakabilir misiniz? Değilse buradan satın alacağım. https://www.kinguin.net/tr/category...tr-pc-steam-cd-key?o=677692d83af4333987f4f8b4

Güvenilir. Türkiye de aktif edebiliyorsun. Bu fiyata alınır.

Güvenilir. Türkiye de aktif edebiliyorsun. Bu fiyata alınır.

Hocam satın aldım ürünü etkinleştir dedim bu şekilde kütüphaneme eklendi. Artık bende değil mi geri falan çekilemez bu oyun? Bir sorun olmaz değil mi?

Dosya Ekleri

• 111.png
    1,2 MB · Görüntüleme: 27
Hocam satın aldım ürünü etkinleştir dedim bu şekilde kütüphaneme eklendi. Artık bende değil mi geri falan çekilemez bu oyun? Bir sorun olmaz değil mi?

Oyun kalkmadigi sürece ve/veya Steam kaldirmadigi sürece kalkmaz diye biliyorum. Yani, saticinin kaldirabilecegini sanmiyorum sizin kutuphanenizdeki etkinlestirilmis urununuzu.

Oyun kalkmadigi sürece ve/veya Steam kaldirmadigi sürece kalkmaz diye biliyorum. Yani, saticinin kaldirabilecegini sanmiyorum sizin kutuphanenizdeki etkinlestirilmis urununuzu.

Eyvallah hocam bir sorun olmaz o zaman çok teşekkür ederim.

Satıcı keyi geri çekebilir ama endişlenmenize gerek yok öyle bir şey yapmaz.

Satıcı keyi geri çekebilir ama endişlenmenize gerek yok öyle bir şey yapmaz.

Nasıl çekebiliyor hocam ben etkinleştirmeme rağmen bunu yapabiliyor mu? Hesabımdan gidebiliyor mu oyun?

Nasıl çekebiliyor hocam ben etkinleştirmeme rağmen bunu yapabiliyor mu? Hesabımdan gidebiliyor mu oyun?

Evet çekebiliyorlar. Ama öyle bir şey yapmazlar. Örnek vereyim neredeyse 2 yıl önce 60 TL'ye aldığım God of War hala hesabımda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…