Kinguin'den Steam puanı alınır mı?

NeutronS

Decapat
Arkadaşlar herkese selam. Kinguin'de ki indirimlere bir göz atayım derken şöyle bir şey gördüm.

10.000 Steam puanı nasıl bu kadar ucuz olabilir? Alasım geldi, Kinguin güvenilir bir site diye biliyorum daha öncesinde Human: Fall Flat'da almıştım ama bu fiyata işkillendim. Sizce alınır mı? Güvenilir mi?

İtemsatış'tan alabilirsin. safeaccounts adlı satıcıdan 10 bin ve 20 binlik puan almıştım, sorunsuz ve hızlı bir şekilde teslim etti.

Teşekkürler yardımın için. Bu devirde pek güvenemiyorum kimseye. Paranoyak olduk vallahi

Kardeşim merhaba. Biraz geç bir cevap vereceğim kusura bakma. Satıcı profilime puanları attı ve galiba senin de dediğin gibi 14 gün sonra aktif olacak.

Şu an bu konuyu araştırırken şöyle bir yazı gördüm:
"Kısaca Steam destek şunu diyor:
Bahsettiğiniz ödüller hesabınızdan iptal edilmiş gibi görünüyor. Bu genelde size ödül veren hesapta gerçekleştirilen güvenlik değişikliklerinden kaynaklı olabilir. Ancak bunun hakkında size daha fazla bilgi sağlamayacağız.
Yaklaşık 2 gün önce Steam hesabımın şifresini değiştirmiştim. Büyük ihtimal ondan kaynaklı. Uzun lafın kısası, size verilen ödüller bu gibi nedenler ile ödülü veren kişiye iade edilebilir. Dikkatli olmakta fayda var."
Teslimatı puanlarım aktif olup harcama yaptıktan sonra mı onaylasam yoksa direk onaylasam mı? Bir sorun çıkmaz mı yani? Görüşün nedir?

Gerçi şimdi ss'i sana atarken dikkat ettim 24 saat bir şey demezsem otomatik onay veriyormuş.
Ayrıca niye bilmiyorum ama aldığım satıcının profilindeki yorumların çoğu sahte gibi geldi.

Son düzenleme:

Puanları hesabınıza attıysa 14 gün sonra geçer. Ben herhangi bir uyarı almamıştım. Dediğim satıcı yüksek puanlı ve satışı çok olduğu için direkt ondan alıp geçtim, hesabıma attıktan hemen sonra da onayladım. Sorunsuz teslim etti. Satıcıyla bir iletişime geçin isterseniz. Dediğim gibi popüler bir satıcıdan aldıysanız bir sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. Ama yine de bir iletişime geçin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…