2 247908 Megapat Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 423 13 Mayıs 2017 #1 Kinguin'den windows 10 home alacağım ancak param fazla yok. "Kinguin Satın Alım Koruması" almasam sıkıntı olur mu key'de ?
Kinguin'den windows 10 home alacağım ancak param fazla yok. "Kinguin Satın Alım Koruması" almasam sıkıntı olur mu key'de ?
My Man! Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 29 Mart 2015 Mesajlar 3.070 Makaleler 11 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2017 #2 Yüzdesi iyi olan bir satıcıdan alırsanız sıkıntı olmaz. Kaç satış gerçekleştirdiğine ve oranına bakın, en çok satışta en iyi oranı vereni alın.
Yüzdesi iyi olan bir satıcıdan alırsanız sıkıntı olmaz. Kaç satış gerçekleştirdiğine ve oranına bakın, en çok satışta en iyi oranı vereni alın.
H Hic Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2016 Mesajlar 1.586 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2017 #3 Bence bir de bu arkadaşla görüşün derim. Gayet güvenilir bir arkadaştır.@android3
My Man! Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 29 Mart 2015 Mesajlar 3.070 Makaleler 11 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2017 #4 Hic dedi: Bence bir de bu arkadaşla görüşün derim. Gayet güvenilir bir arkadaştır.@android3 Genişletmek için tıkla... 1 yıllık satmıyor muydu o arkadaş?
Hic dedi: Bence bir de bu arkadaşla görüşün derim. Gayet güvenilir bir arkadaştır.@android3 Genişletmek için tıkla... 1 yıllık satmıyor muydu o arkadaş?
H Hic Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2016 Mesajlar 1.586 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2017 #5 Hayır. Süresiz diye biliyorum. O nereden çıktı hocam? @My Man!
My Man! Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 29 Mart 2015 Mesajlar 3.070 Makaleler 11 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2017 #6 Hic dedi: Hayır. Süresiz diye biliyorum. O nereden çıktı hocam? @My Man! Genişletmek için tıkla... Geçen ikinci bilgisayarıma almak için bakınmıştım, forumdaki birinin 1 yıllık sattığını gördüm, arkadaş ile karıştırmış olabilirim. Zaten 1 yıllığı da ilk defa duymuştum ama aklımda kalmış.
Hic dedi: Hayır. Süresiz diye biliyorum. O nereden çıktı hocam? @My Man! Genişletmek için tıkla... Geçen ikinci bilgisayarıma almak için bakınmıştım, forumdaki birinin 1 yıllık sattığını gördüm, arkadaş ile karıştırmış olabilirim. Zaten 1 yıllığı da ilk defa duymuştum ama aklımda kalmış.
T TeknoAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 1.045 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İstanbul 13 Mayıs 2017 #7 Ben @android3'ten satın aldım. Sorunsuz kullanıyorum şu an.