Kinzu v3 vs Bloody v3

Makaleler
9
Öğleden sonra internetten sipariş vereceğim. Hangisini almalıyım ? Günlük kullanım, FPS tarzı oyunlar için.
Bloody 75TL, Kinzu 110TL. Bu farka değer mi ?
Bloody'nin görünümü çok daha iyi. Teknik özelliklerini hiç bilmiyorum.
Sizce hangisi alınmalı ?

Bloody v3:
images.jpg

Kinzu v3:
unnamed.png

----------------------------

Ayrıca Bloody alırsam, yanına da bunu almayı düşünüyorum, çakma olduğunu biliyorum, ancak bir mousepad'e 40-50TL vermek aşırı mantıksız geliyor.
Razer Renkli Desenli Oyuncu - Gamer Mousepad GittiGidiyor'da 202428534

Bu tip dandik mousepadlerin farkı nedir ?

Az sonra almayı düşünüyorum, bir fikir verin lütfen... @Adion ?

Vay be, kimse yardım etmedi. :p
Neyse, hayırlısı olsun. Hepsiburada'dan sipariş verdim.
- A4 Tech Bloody Gun3 V3
- Logitech G103
- Frisby FMP-G55 Mousepad

Kargo dahil, toplam 168TL tuttu.

Onu duydum da, makro kullanacağımı sanmıyorum, bana çocuk işi gibi geliyor. Gerekirse de crack'i mevcut diye biliyorum. Sanırım bayağı pahalıymış yazılımda.
Ayrıca mousepad hakkında ne düşünüyorsun ?
Profesyonel bir mausepad kullanmadım şu ana kadar ama haftaya steelseries qck almayı düşünüyorum. Yorumuma gelecek olursak bu tür mausepadler bana ilk okula giden çocukların kullandığı çakma ve çizgi film karakterlerinin bulunduğu çantalar gibi geliyor. Biraz daha paraya kıyıp qck falan alsaydınız daha iyi olurdu diye düşünüyorum.

Bana da sadece Mouse'u sürteceğim bir bez parçası gibi geliyor. Hepsiburada da eğer düz siyah olsaydı onu alacaktım. En ucuzu buydu, ki 15TL bile pahalı bence buna, sonuçta profesyonel oyuncu vs. değilim. Şu an Uykusuz'dan aldığım 3TL'lik Fırat Mousepad'ini kullanıyorum mesela. :)
Zevkler renkler tartışılmaz. :) Bende ilk defa alacağım ve belkide son olacak. Hayırlısı diyelim. :)

Onu duydum da, makro kullanacağımı sanmıyorum, bana çocuk işi gibi geliyor. Gerekirse de crack'i mevcut diye biliyorum. Sanırım bayağı pahalıymış yazılımda.
Ayrıca mousepad hakkında ne düşünüyorsun ?
Benimde satın aldığım falan yok yazılımı zaten formalite anlarsınız ya:D Mouse pad işinizi görür iyi seçimler yapmışsınız.

Arada bir kendi kafasına göre dönüyor bende. Mart ayında 2. senesini doldurucak. Kalite bakımından gayet zengin fakat sensörü sorun çıkarabiliyor.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı