X xZxDogus Kilopat Katılım 24 Temmuz 2014 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2020 #1 KİOTECH BİLİŞİM HİZMETLERİ KİOTECH BİLİŞİM HİZMETLERİ - Bilgisayar fiyatları, sıfır ve ikinci el bilgisayar parçaları, GeT taksitli alışveriş seçenekleriyle sahibinden.com'da kiotechbilisimhizmetleri.sahibinden.com Arkadas burası güvenilir mi daha alip sorun yaşayan oldu mu? Evime 1 saat uzaklikta otobusle, laptop almak istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mayıs 2020
KİOTECH BİLİŞİM HİZMETLERİ KİOTECH BİLİŞİM HİZMETLERİ - Bilgisayar fiyatları, sıfır ve ikinci el bilgisayar parçaları, GeT taksitli alışveriş seçenekleriyle sahibinden.com'da kiotechbilisimhizmetleri.sahibinden.com Arkadas burası güvenilir mi daha alip sorun yaşayan oldu mu? Evime 1 saat uzaklikta otobusle, laptop almak istiyorum.
orpheus2690 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2016 Mesajlar 2.821 Makaleler 1 Çözümler 21 Yer Ordu / Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Mayıs 2020 #2 xZxDogus dedi: KİOTECH BİLİŞİM HİZMETLERİ KİOTECH BİLİŞİM HİZMETLERİ - Bilgisayar fiyatları, sıfır ve ikinci el bilgisayar parçaları, GeT taksitli alışveriş seçenekleriyle sahibinden.com'da kiotechbilisimhizmetleri.sahibinden.com Arkadas burası güvenilir mi daha alip sorun yaşayan oldu mu? Evime 1 saat uzaklikta otobusle, laptop almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Fiyatlar 2. el ürüne göre pek tuzlu gibi geldi bana ama daha iyi anlayanlar illa ki vardır. Onun dışında güvenilirliğini bilemiyorum.
xZxDogus dedi: KİOTECH BİLİŞİM HİZMETLERİ KİOTECH BİLİŞİM HİZMETLERİ - Bilgisayar fiyatları, sıfır ve ikinci el bilgisayar parçaları, GeT taksitli alışveriş seçenekleriyle sahibinden.com'da kiotechbilisimhizmetleri.sahibinden.com Arkadas burası güvenilir mi daha alip sorun yaşayan oldu mu? Evime 1 saat uzaklikta otobusle, laptop almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Fiyatlar 2. el ürüne göre pek tuzlu gibi geldi bana ama daha iyi anlayanlar illa ki vardır. Onun dışında güvenilirliğini bilemiyorum.
T turkokan Hectopat Katılım 13 Mayıs 2018 Mesajlar 612 Çözümler 3 Yer Antalya 19 Mayıs 2020 #3 Sahibinden sitesinden, arızalı çıkarsa, iade edersin kanuni haklara göre. Daha kurumsal firmalar daha güvenilir derim.
Sahibinden sitesinden, arızalı çıkarsa, iade edersin kanuni haklara göre. Daha kurumsal firmalar daha güvenilir derim.
X xZxDogus Kilopat Katılım 24 Temmuz 2014 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2020 #4 https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-msi-gaming-i7-7700hq-8gb-ddr4-ram-1tb-sshd-plus128gb-ssd-gtx1050ti-801803546/detay Sunu dusunuyordum dostum nasil bu fiyata? turkokan dedi: Sahibinden sitesinden, arızalı çıkarsa, iade edersin kanuni haklara göre. Daha kurumsal firmalar daha güvenilir derim. Genişletmek için tıkla... Kurumsal kasıt nedir hangi satıcilar mesela
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-msi-gaming-i7-7700hq-8gb-ddr4-ram-1tb-sshd-plus128gb-ssd-gtx1050ti-801803546/detay Sunu dusunuyordum dostum nasil bu fiyata? turkokan dedi: Sahibinden sitesinden, arızalı çıkarsa, iade edersin kanuni haklara göre. Daha kurumsal firmalar daha güvenilir derim. Genişletmek için tıkla... Kurumsal kasıt nedir hangi satıcilar mesela
T turkokan Hectopat Katılım 13 Mayıs 2018 Mesajlar 612 Çözümler 3 Yer Antalya 19 Mayıs 2020 #5 Evine yakınmış. xZxDogus dedi: https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-msi-gaming-i7-7700hq-8gb-ddr4-ram-1tb-sshd-plus128gb-ssd-gtx1050ti-801803546/detay Sunu dusunuyordum dostum nasil bu fiyata? Kurumsal kasıt nedir hangi satıcilar mesela. Genişletmek için tıkla... Teknosa, MediaMarkt Vatan gibi.
Evine yakınmış. xZxDogus dedi: https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-msi-gaming-i7-7700hq-8gb-ddr4-ram-1tb-sshd-plus128gb-ssd-gtx1050ti-801803546/detay Sunu dusunuyordum dostum nasil bu fiyata? Kurumsal kasıt nedir hangi satıcilar mesela. Genişletmek için tıkla... Teknosa, MediaMarkt Vatan gibi.
X xZxDogus Kilopat Katılım 24 Temmuz 2014 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2020 #6 turkokan dedi: Evine yakınmış. Teknosa, MediaMarkt Vatan gibi. Genişletmek için tıkla... Bunlarda ikinci el mi var başkan verdigin parayı hak etmeyen PC satiyorlar. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mayıs 2020
turkokan dedi: Evine yakınmış. Teknosa, MediaMarkt Vatan gibi. Genişletmek için tıkla... Bunlarda ikinci el mi var başkan verdigin parayı hak etmeyen PC satiyorlar.
T turkokan Hectopat Katılım 13 Mayıs 2018 Mesajlar 612 Çözümler 3 Yer Antalya 19 Mayıs 2020 #7 xZxDogus dedi: Bunlarda ikinci el mi var başkan verdiign parayı haketmeyen PC satiyorlad. Genişletmek için tıkla... 3, 9 reyting var. Kimse pek kötü yazmamış. Sunar İŠMerkez · Ahmediye, Halk Cd. No:37 D:39, 34672 Ãsküdar/İstanbul, Türkiye âââââ · İŠMerkezi www.google.com
xZxDogus dedi: Bunlarda ikinci el mi var başkan verdiign parayı haketmeyen PC satiyorlad. Genişletmek için tıkla... 3, 9 reyting var. Kimse pek kötü yazmamış. Sunar İŠMerkez · Ahmediye, Halk Cd. No:37 D:39, 34672 Ãsküdar/İstanbul, Türkiye âââââ · İŠMerkezi www.google.com
JohnConstantine Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 3.920 Makaleler 3 Çözümler 46 Yer Jerusalem 19 Mayıs 2020 #8 Bence fiyatları çok uygun geldi, hatta benim bulunduğum konuma göre çok çok daha iyi.
X xZxDogus Kilopat Katılım 24 Temmuz 2014 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2020 #9 Beyler ikinci el laptop icin neler onemli neye bakmak lazim bu olmazsa olmaz dedigin nedir ?
Muratcansa Centipat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 4 27 Mayıs 2020 #10 Laptopu aldın mı bende ordan almayı düşünüyorum. Bir sıkıntı oldu mu?