Kioxa Exceria Plus G3 vs G2 vs Samsung EVO Plus 990

ghostsniper26

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Zotac GTX 1060 6gb AMP! Edition
Ryzen 5 2600
2X8 3000Mhz ram
Asus B350M-A
SSD veya HDD modeli
Samsung Evo Plus 990 1TB, Kioxa Exceria G2, PlusG3
Merhaba öncelikle bunların hepsinin yakın fiyatta olduğu düşünülürse (evet Samsung'un pahalı olduğunun farkındayım sadece muhabbeti para dışı düşünmeye çalışıyorum) hangisi alınır, aktif olarak Blender ve benzeri asset çekeceğim fakat herhangi bir şekilde Windows kurmayacağım. 2. SSD olarak almayı düşünüyorum. Sizce hangisi alınır? DRAM farkı o kadar fark yaratır mı? Amacım biraz daha uzun ömürlü olması. Tavsiyeniz bu üçü arasında hangisidir?

Bu üçü dışına çıkamazmısınız? 990 Evo Plus fiyatına güzel SSD'ler var çünkü. G2 ile G3 aynı klasmanda bile değil Samsung ile. Bütçenize göre iyi bir öneri yapabilirim.

Haklısınız fakat 990 evo plusı biraz daha ekstra indirimle 3000 civarında alabildigimi söyleyeyim. Yoksa exceria pro aklımda bulunmaktaydı zaten o yüzden bu üçünü karşılaştırıyorum

Haklısınız fakat 990 evo plusı biraz daha ekstra indirimle 3000 civarında alabildigimi söyleyeyim. Yoksa exceria pro aklımda bulunmaktaydı zaten o yüzden bu üçünü karşılaştırıyorum
Öyle bir durumda donanım olarak aralarındaki en iyisi 990 Evo Plus.
100GB'den fazla sürecek yazma işlemleri yapmayacaksanız pek sizi üzmez.

Bircok yerde dramin ömrü çok etkilediğini söyleyip G3 tercih edilmesi gerektiğinin söylendiğini gördüm o yüzden sormak istemiştim çok teşekkür ederim
Öyle bir durumda donanım olarak aralarındaki en iyisi 990 Evo Plus.
100GB'den fazla sürecek yazma işlemleri yapmayacaksanız pek sizi üzmez.

Bircok yerde dramin ömrü çok etkilediğini söyleyip G3 tercih edilmesi gerektiğinin söylendiğini gördüm o yüzden sormak istemiştim çok teşekkür ederim
DRAM ömüre katkısı var, sonuçta SSD'nin kilit elemanı ama G3'te DRAM yok. Sadece G2'de var ama oda çok uzun ömürlü bir model değil ve donanım olarak çok zayıf kalıyor. Zaten depolama için kullanıcağınız için DRAM çok muhim değil, Windows kuracak olsanız bile G2 anca tercih edilirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…