Kioxia 1TB Exceria G2 vs Kioxia SSD 1TB Exceria Plus G3

• Konuyu başlatan WJINN
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 874

WJINN

Decapat
Selam herkese.
DRAM'li M.2 SSD arıyorum uygun fiyatlı bunlar var. Sanırım başka önerilerede açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Plus G3 de dram yok sanırım..

3200 civarına çıkabilirseniz ve anakart pciex 4.0 desdekliyorsa.
Kingston KC3000 bakabilirsiniz.

Bende bilgisizlikten ve kısmende biraz maddiyattan mld 500 almıştım anakartım 5.0 destekliyor renagade alabilirim sistemim yeni garip bir takılma var herşeyi denedim birtek ssd değiştirmek kaldı zaten kimse de önermiyormuş o m2'leri.. Gen4 m2leri 5 slotuna takmak bazen anlık takılıyor muş hissi veriyor youtube'da sayafayı aşağı kaydırdıpım zamanda bile videolar ufak bir geç geliyor eskiden böyle değildi... Ne yapmam lazım bilmiyorum 7800x3d kullanıcıların bazıları buna benzer sorun ysşıyormuş..
Bende de renagede var :D

Yalnız fiyatları KC3000 den daha yüksek diye biliyordum. Bu fiyata varsa tabiki de renagade daha iyi seçim olur..

Bende bilgisizlikten ve kısmende biraz maddiyattan mld 500 almıştım anakartım 5.0 destekliyor renagade alabilirim sistemim yeni garip bir takılma var herşeyi denedim birtek ssd değiştirmek kaldı zaten kimse de önermiyormuş o m2'leri.. Gen4 m2leri 5 slotuna takmak bazen anlık takılıyor muş hissi veriyor youtube'da sayafayı aşağı kaydırdıpım zamanda bile videolar ufak bir geç geliyor eskiden böyle değildi... Ne yapmam lazım bilmiyorum 7800x3d kullanıcıların bazıları buna benzer sorun ysşıyormuş..
Renagade alabilirsiniz o zaman.

@herrykanefani

Hocamın dediği gibi Renagade alın rahat edin ;)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı