Kioxia 960GB SATA SSD alınır mı?

HypeRisReal

Kilopat
Daha fazla  
Anakartım ASUS Prime B550M-K, anakartta sadece 1 tane M.2 girişi mevcut ona da Adata Legend 850 Lite 1TB M.2 SSD takılı. SSD'de yer kalmadı 1TB dolacak neredeyse oyun yüklemek için oyun silmek durumuna geldim, 2. bir M.2 girişi olmadığı için mecburen SATA SSD'ye yöneldim biraz bakındım ve Kioxia'nın 960GB'lık SATA SSD'sini gördüm sizce alınır mı? Tavsiyeleriniz nelerdir? 2K'ya kadar bütçem mevcut başka önerileriniz varsa bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Kioxia 960Gb Exceria 555Mb-540Mb

Hocam 2. bir M.2 girişi görünüyor doğrusu:

Ekran kartının altında kalmıştır.

Evet ekran kartının altında kalmış. Kurulu vaziyette gelince bende yok sandım önereceğiniz m2 ssd mevcut mudur
Diğer hocamızın önerdiği Exceria G2 iyi bir tercih sayılır, DRAM'li bir model.
Alternatif olarak diğer konuda gördüğünüz mesajımdaki SN580 var, DRAM'i mevcut değil ama G2 gibi ısınmıyor ve hızları daha yüksek. Depolama için DRAM çok önemli olmuyor ve G2 ısındığı için çoğunlukla SN580 öneririm.

Ama Windows için DRAM çok daha akıcı yapıyor. Exceria G2 alıp, Windows'u ona kurabilir. 850 Lite ise depolama olur.

Hocam şu an sıfırdan formatlı bir windows kuracak müsaitlikte değilim işlerim aksar 2. alacağım ssd çoğunlunkla oyunlar için bazı uygulamalar için kullanmak istiyorum

Hocam şu an sıfırdan formatlı bir windows kuracak müsaitlikte değilim işlerim aksar 2. alacağım ssd çoğunlunkla oyunlar için bazı uygulamalar için kullanmak istiyorum
Anladım hocam. Ozaman sadece oyun depolamak için SN580 tercih edebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…