KodMaking10 Hectopat Katılım 2 Kasım 2022 Mesajlar 94 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2025 #11 Sinan abo dedi: Hikaye FPS açık dünya Genişletmek için tıkla... RDR 2 v.s. kaldırır mı sence?
Sinan abo Hectopat Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2025 #12 KodMaking10 dedi: RDR 2 vs. Kaldırır mı sence? Genişletmek için tıkla... Oynadım rahat rahat oynarsın oyunlar için SSD en kötüsü olsa da kaldırır sadece hıza bağlı yani herhangi bir SSD HDD alsan da oynarsın.
KodMaking10 dedi: RDR 2 vs. Kaldırır mı sence? Genişletmek için tıkla... Oynadım rahat rahat oynarsın oyunlar için SSD en kötüsü olsa da kaldırır sadece hıza bağlı yani herhangi bir SSD HDD alsan da oynarsın.
KodMaking10 Hectopat Katılım 2 Kasım 2022 Mesajlar 94 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2025 #13 Sinan abo dedi: Oynadım rahat rahat oynarsın oyunlar için SSD en kötüsü olsa da kaldırır sadece hıza bağlı yani herhangi bir SSD HDD alsan da oynarsın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok teşekkür ederim, rdr2 gibi devasa bir oyunu çalıştırır mı diye endişeleniyordum da
Sinan abo dedi: Oynadım rahat rahat oynarsın oyunlar için SSD en kötüsü olsa da kaldırır sadece hıza bağlı yani herhangi bir SSD HDD alsan da oynarsın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok teşekkür ederim, rdr2 gibi devasa bir oyunu çalıştırır mı diye endişeleniyordum da