Berrkay Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2018 Mesajlar 3.869 Makaleler 9 Çözümler 176 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2023 #1 Kutu dahil fiyat 700 TL. Kargo Dolap üzerinden yapılacaktır. SSD'nin kutusu, faturası mevcut garantisi yok. Son düzenleme: 12 Şubat 2023
Kutu dahil fiyat 700 TL. Kargo Dolap üzerinden yapılacaktır. SSD'nin kutusu, faturası mevcut garantisi yok.
Xoloth Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Haziran 2014 Mesajlar 4.305 Makaleler 7 Çözümler 31 26 Ocak 2023 #2 Kutu içinde aldığınız hızlar nedir?
Berrkay Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2018 Mesajlar 3.869 Makaleler 9 Çözümler 176 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2023 #3 Xoloth dedi: Kutu içinde aldığınız hızlar nedir? Genişletmek için tıkla... 350-400 Mb/S civarı.
Windows Adam Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 2.637 Makaleler 2 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2023 #4 Berrkay dedi: Kutu dahil fiyat 700 TL. Kargo dolap üzerinden yapılacaktır. SSD'nin kutusu, faturası mevcut garantisi yok. Eki Görüntüle 1645781 Genişletmek için tıkla... Bayağı uygun almak isteyenler alsın. Benim param yok
Berrkay dedi: Kutu dahil fiyat 700 TL. Kargo dolap üzerinden yapılacaktır. SSD'nin kutusu, faturası mevcut garantisi yok. Eki Görüntüle 1645781 Genişletmek için tıkla... Bayağı uygun almak isteyenler alsın. Benim param yok
A Ali Pınar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 5.084 Makaleler 1 Çözümler 56 29 Ocak 2023 #5 Diske toplamda kaç GB veri yazdınız? Fiyatı uygun geldi ancak garantisinin olmaması ve diskin yıpranmış olmasından korkuyorum.
Diske toplamda kaç GB veri yazdınız? Fiyatı uygun geldi ancak garantisinin olmaması ve diskin yıpranmış olmasından korkuyorum.
Berrkay Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2018 Mesajlar 3.869 Makaleler 9 Çözümler 176 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #6 Ali Pınar dedi: Diske toplamda kaç GB veri yazdınız? Fiyatı uygun geldi ancak garantisinin olmaması ve diskin yıpranmış olmasından korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Sağlığının neden düşük olduğu hakkında bilgim yok. Arkadaşımın sisteminden söktüm direkt. İsterseniz performans testi de yaparım ancak kutudan ne kadar doğru sonuç alınır bilemem.
Ali Pınar dedi: Diske toplamda kaç GB veri yazdınız? Fiyatı uygun geldi ancak garantisinin olmaması ve diskin yıpranmış olmasından korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Sağlığının neden düşük olduğu hakkında bilgim yok. Arkadaşımın sisteminden söktüm direkt. İsterseniz performans testi de yaparım ancak kutudan ne kadar doğru sonuç alınır bilemem.