Elektronik Kioxia Exceria G2 1 TB M.2. SSD 1094 TL

Bu SSD samsung a göre sıcak çalışıyor. Yaklaşık 4 derece kadar.1.184 TL almıştım. Fiyat uygun gayet bende vatandan aldım.

Doluluk oranı hiçbir şey yüklü değilken 43-44 derece %75'i dolu Samsung EVO Windows yüklü 39-40 derece. Yükteykende sıcak çalışıyor Samsung'dan.

43-44 derece bir şey değil bende 1 TB Crucial P5 Plus var 55-65 derece çalışıyor boşta yükte fark etmez.

Bende PNY CS3030 250 GB var yükte 20 saniyede 70 derece görüyordu. 100 TL'ye soğutma aldım 10 dakika stress testinde 55 dereceyi geçmiyor. Önceden boşta 45 altına inmiyordu şimdi boşta 35 üzerine çıkmıyor.

Bende PNY CS3030 250 GB var yükte 20 saniyede 70 derece görüyordu. 100 TL'ye soğutma aldım 10 dakika stress testinde 55 dereceyi geçmiyor. Önceden boşta 45 altına inmiyordu şimdi boşta 35 üzerine çıkmıyor.

Bende MSI anakartın kendi Heatsink'i falan var gene de düşüremedim ekran kartı 50 derece çalışıyor SSD 60 böyle bir şey görmedim daha önce.

Bende MSI anakartın kendi Heatsink'i falan var gene de düşüremedim ekran kartı 50 derece çalışıyor SSD 60 böyle bir şey görmedim daha önce.

Ya siz takamamışsınızdır ya da bozuktur. Olur mu öyle şey ya. Soğutmayla 60 ne demek. Ekran kartı mı işlemci mi bu

Ya siz takamamışsınızdır ya da bozuktur. Olur mu öyle şey ya. Soğutmayla 60 ne demek. Ekran kartı mı işlemci mi bu

Yok ya bu SSD böyle.İncelemelerinde felanda ısı konusundan bahsediyorlar hep.Takamamazlık bir şey olduğunu sanmıyorum yani en fazla ne kadar ısıtabilirsin SSD'yi yanlış takarak

Rog strix 3060 ın fiyatı neden ventus, galax 3060 dan daha pahalı? Bununda sanırım cevabı burada. Kingston renegade boşta 24 derece misal. Parayı veren düdüğü çalar hertürlü. SSD' in yüksek derecelerde çalışması anakartınızın chipseti, anakart ısısı ve diğer birleşenlerede etkisi var. @temmuzz

Buna Microsoft Flight SIM kuracağım. Performanslı olur mu? Ona göre alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…