kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 17.322 Makaleler 4 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2025 #21 Aydoğan BV dedi: Uzun vadede DRAM daha iyi olur Windows kuracakmış zaten arkadaşın anakartı PCI 3.0 imiş attığınız Samsung SSD de sorun yaşandımı garanti OEM olduğu için sırtını dönme gibi durum olmaz mı benim bildiğim OEM parçalara garanti yanaşmıyor Genişletmek için tıkla... O konuda tam bilgim yok. Windows kurmayacak ama sordugumda sadece dosya depolama ve oyun icin oldugunu soyledi konu sahibi. O yuzden SN5000 attım.
Aydoğan BV dedi: Uzun vadede DRAM daha iyi olur Windows kuracakmış zaten arkadaşın anakartı PCI 3.0 imiş attığınız Samsung SSD de sorun yaşandımı garanti OEM olduğu için sırtını dönme gibi durum olmaz mı benim bildiğim OEM parçalara garanti yanaşmıyor Genişletmek için tıkla... O konuda tam bilgim yok. Windows kurmayacak ama sordugumda sadece dosya depolama ve oyun icin oldugunu soyledi konu sahibi. O yuzden SN5000 attım.
4 403646 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 2.988 Makaleler 2 Çözümler 23 7 Nisan 2025 #22 PM9A1'in fiyatı güzelmiş.
Lewis_Hamilton Hectopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 573 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2025 #23 kxy dedi: O konuda tam bilgim yok. Windows kurmayacak ama sordugumda sadece dosya depolama ve oyun icin oldugunu soyledi konu sahibi. O yuzden SN5000 attım. Genişletmek için tıkla... Doğrudur sadece oyun üzerine olacak.
kxy dedi: O konuda tam bilgim yok. Windows kurmayacak ama sordugumda sadece dosya depolama ve oyun icin oldugunu soyledi konu sahibi. O yuzden SN5000 attım. Genişletmek için tıkla... Doğrudur sadece oyun üzerine olacak.