Kioxia Exceria G2 alınır mı?

Enss755

Hectopat
Merhaba 500GB laptopum için SSD bakıyorum. Tek isteğim ürünün güvenilir olup ısınmaması. Bütçem 2000 civarı ve G2 kriterlerini karşılıyor fakat nasıldır bilmiyorum. Sadece oyun depolamak için kullanacağım. Ekstra önerilerinizi bekliyorum 500 GB veya 1 TB alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ürün güvenilir ancak inanılmaz derecede ısınıyor. Benim laptopumda oyun oynarken sabit 75 derecede çalışıyordu, sıkıntı yaşamamak için söktüm kenarda duruyor. Yeni sistem alınca ona takacağım.

resim_2025-07-06_105725686.png

Resimde gördüğünüz soğutucu takılı iken 75 derecede çalışıyordu ve bu soğutucunun 10-20 derece soğuttuğu söyleniyor. Soğutma performansı hakkında söylenenler doğru ise bu SSD soğutucusuz bir halde 90 dereceler çıkabilir.

Ürün güvenilir ancak inanılmaz derecede ısınıyor. Benim laptopumda oyun oynarken sabit 75 derecede çalışıyordu, sıkıntı yaşamamak için söktüm kenarda duruyor. Yeni sistem alınca ona takacağım.

Eki Görüntüle 2528721
Resimde gördüğünüz soğutucu takılı iken 75 derecede çalışıyordu ve bu soğutucunun 10-20 derece soğuttuğu söyleniyor. Soğutma performansı hakkında söylenenler doğru ise bu SSD soğutucusuz bir halde 90 dereceler çıkabilir.
Isınmayan bu bütçelerde önerebileceğiniz başka ürün var mı ? Ayrıca laptobunuz neydi?

Isınmayan bu bütçelerde önerebileceğiniz başka ürün var mı ? Ayrıca laptobunuz neydi?
Benim bildiğim yok. Sıcaklık testi yapılan videolar var ancak bu testleri masaüstü sistemlerde yapıyorlar ve doğal olarak laptoplara göre daha serin çalışıyor. Bu ısınmayan SSD bulma olayı kumar oynamak gibi bir şey, satın alıp deneyip öğrenmek lazım ya da belli bir model bulup o modeli kullanan bir kişiye sormak lazım. Benim laptopum Acer Aspire 7 şu anda okuduğunuz yazının hemen altında özellikleri yazıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı