Kioxia Exceria G2 alınır mı?

Bütçe
1000

Şu an üstünde olanda 3400 1600 çıktı sıcaklık ise 55 60 arası gezdi 2 GB boş yer olmasına rağmen sizce iyi midir markasını bilmiyorum direk alırken üstünde ne varsa değiştirmedim sitede yazmamışlar.
 
Görev yöneticisinde yazar veya Crystaldiskinfo ile görebilirsiniz modelini. Laptop için serin çalışıyor gayet.
 
Solıdgm imiş. O zaman G2 alsam yeterli mi oyun için son karar olarak yoksa arttırıp WD mi alayım.
Sanırım modeli bu: P41 Plus

Çok dandirik birşey doğrusu ama tahmin yürüttüğüm için birşeyde diyemem.

WD alın geçin, sonrasında sıcaklık kaynaklı başınız ağrımasın.
 
Wd de alınsa laptopa ssd soğutucu takılabiliyorsa mutlaka takılmalı.
SN5000 için gerek yok, 70 derece civarında filan çalışır en fazla. Oda tam hız yazma sırasında filan. Çokta mühim değil.
 

Teşekkür ederim az sonra sipariş edeceğim sağ olun yardımlarınız için ve SSD dediğiniz SSD imiş model numarasından aratınca o çıkıyor şu ana kadar bir sıkıntı çıkarmadı bakalım ileride ne olur?

WD de alınsa laptopa SSD soğutucu takılabiliyorsa mutlaka takılmalı.

Vallahi SSD'yi bile zor takarım gibi ama bakayım para olunca kolay takılan bir şeyse alırım.
 
Windows'ta sorunlar çıkardığını gördüğünüz zaman direk SN5000'e geçin, sonrasında miladını doldurana kadar oyun filan kurarsınız. Hayırlı olsun yeni SSD'niz.
 
SSD için ince soğucucular var onlardan alınabilir notebookta kullanmak için.
 
Windows'ta sorunlar çıkardığını gördüğünüz zaman direk SN5000'e geçin, sonrasında miladını doldurana kadar oyun filan kurarsınız. Hayırlı olsun yeni SSD'niz.

Son bir şey şimdi bir arkadaşa yazmıştım elinde WD SN730 ve Samsung MZ-VLB10TB varmış sizce bu modeller nasıldır 2.el ama tercih edilir mi özellikle WD fiyatına uygun dedi ama bilemedim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…