Kioxia Exceria G2 ve A320M-K uyumlu mu?

e.mehmetosun

Femtopat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
KIOXIA EXCERIA G2 1TB NVMe M.2 SSD
Anakart
asus prime a320m-k
ASUS Prime A320M-K model anakart kullanıyorum başlıkta belirttiğim SSD anakartıma uygun mudur? Veya daha iyi bir önerisi olan yazabilir mi?

Uygundur, bütçe artarsa Plus G2 tavsiye ederim.

ASUS Prime A320M-K model anakart kullanıyorum başlıkta belirttiğim SSD anakartıma uygun mudur? Veya daha iyi bir önerisi olan yazabilir mi?
Anakart ve SSD aynı form faktörüne (şaklabanlığın lüzumu yok, şekil diyeyim ) sahip oldukları sürece çoğu durumda her SSD uyar.

Dendiği gibi Plus versiyonunu da düşünebilirsin

Anakart ve SSD aynı form faktörüne (şaklabanlığın lüzumu yok, şekil diyeyim ) sahip oldukları sürece çoğu durumda her SSD uyar.

Dendiği gibi Plus versiyonunu da düşünebilirsin

Hocam yarı fiyatı kadar fark var o kadar değer mi okul harçlıklarımdan ayırarak alıyorum yani eğer Plus versiyonunu alırsam 2-3 hafta kadar erteleyeceğim.

Hocam yarı fiyatı kadar fark var o kadar değer mi okul harçlıklarımdan ayırarak alıyorum yani eğer Plus versiyonunu alırsam 2-3 hafta kadar erteleyeceğim.
Anladım hocam o zaman ne kadar değer bilemiyorum, başka arkadaşlar baksa daha iyi olur.
IOPS ve hız değerleri daha iyi Plus modelinin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…