Kioxia Exceria G2 vs. 970 EVO Plus vs. Samsung SAPSI

Peki arkadaşlar 970 EVO Plus alırsam anakartım ile herhangi bir uyum sorunu yaşar mıyım? Anakartım sanırım PCI-e 3.0.

Yaşamazsın ancak KC3000 daha kaliteli bir model 980 Pro'dan bile daha iyi PCI-e'te kullansan sadece tam hızını alamayacaksın ve 3500'e 3500'te kullanacaksın ileride de bir B550'Ye falan geçersen tam hızınıda kullanabileceksin.

G2 hem rastgele hem de sıralı okuma ve yazma hızlarında ikisindende daha iyi ve daha fazla denetleyici kanalına sahip ama tbw değeri daha düşük ve entegre bir soğutucu içermiyor diye biliyorum, 970 de g2 ye yakın. Performans acısından g2 daha iyi ama samsung dayanıklılık konusunda daha iyi. Anakartına gelirsek üçüde destekler fakat tam performansında çalışmazlar.

@MisafirTerliği34 hocam 970 EVO modelini sipariş verdim ancak fazla ısınıyor diyorlar. Soğutucu almaya gerek var mı veya sizin deneyimleriniz nasıl acaba? Açıkçası iptal edip K3000'e yönelmeyi de düşünmüyor değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…