founderkral
Hectopat
Daha fazla
Merhaba. Çarşamba günü SSD elime ulaştı ve hiçbir bilgim olmadan çok az bilgiyle taktım ve problem çıkmadı. 2 gün sorunsuz kullandım ve vugün kullanırken bilgisayarın başında durmadım ve sistem uyku moduna geçti. Ben de sistemi kasadaki tuştan açtım ve görüntü gelmedi. Ben de resetledim ve bana Windows hata veriyor bu disk açılamıyor gibisinden. HDD'de Windows kurulu ve oradan girdiğimde disk gözükmüyordu. Format ekranına geldim ancak burada da gözükmüyor. Ben SSD de problem olmadığını düşünüyorum ama emin değilim. Geçen gün BIOS'ta iken CSM ayarını acmıştım bundan olabilir belki diye düşünüyorum. Eğer bir problem olursa garanti kapsamına girer mi? Yardımcı olursanız sevinirim.
Anakart: Gigabyte A520 m h
Ayrıca not olarak ekleyeyim: SSD ilk takıldığında bios ta ve Windows ta disk yöneticisinde gözükmüyordu. Format ekrabında da ayrılmamış alan diye gözüküyordu. Direkt devam ettim ve bios ta halen gözükmüyor. Boot sekmesinde gözüküyor oradan açtığımda ise işletim sistemi yok diyor. Hdd ile başlatıyorum ve hangi işletim sistemiyle başlamak istiyorsunuz diyor oradan SSD deki Windows s giriyorum.
Şu an format ekranında göremedim ancak F12 ye bastığımda kioxia Exceria gözüküyor.
Anakart: Gigabyte A520 m h
Ayrıca not olarak ekleyeyim: SSD ilk takıldığında bios ta ve Windows ta disk yöneticisinde gözükmüyordu. Format ekrabında da ayrılmamış alan diye gözüküyordu. Direkt devam ettim ve bios ta halen gözükmüyor. Boot sekmesinde gözüküyor oradan açtığımda ise işletim sistemi yok diyor. Hdd ile başlatıyorum ve hangi işletim sistemiyle başlamak istiyorsunuz diyor oradan SSD deki Windows s giriyorum.
Şu an format ekranında göremedim ancak F12 ye bastığımda kioxia Exceria gözüküyor.