Kioxia Exceria Plus G3 alınır mı?

Bütçe
Max 2500

ThePaşa

Decapat
DRAM olan modelini geçen ay aldım çok ısınır vs. dediler gram sorun yaşamıyorum. Kasanın içinde 4 tane fan var gayet iyi soğutuyor çok memnunum. DRAM olan modelini öneririm aynı fiyata sanırım.

Onun hızı düşük geldi gözüme 2100 az sanki. Pek anlamadığım için eğer yeterli derseniz onu da alabilirim fark etmez

İşletim sistemini ona kurmayacaksın zaten tercih edilebilir. Ancak çok sık oyun yükle kaldır v.s yapıyorsan TBW değerinede göz at. Seçtiğin ürün 600 TBW değerine sahip.

B

Yerine bunu al. 200 MB HMB bulundurdugu icin cok daha iyi bir secenek.

Bu mu SN5000 mi sizce?

DRAM olan modelini geçen ay aldım çok ısınır vs. dediler gram sorun yaşamıyorum. Kasanın içinde 4 tane fan var gayet iyi soğutuyor çok memnunum. DRAM olan modelini öneririm aynı fiyata sanırım.
Kesinlikle +1
Hem PLUS G3 1TB
Hem G2 500GB var bende.
Aralarında kıyas yapmayacağım, g3'ü masaüstünde, g2'yi laptop'ta kullanıyorum. Laptop'ın kendi dahili 22.10 ssdsi de kioxiaydı diye yanına zamanında ek yaparken g2 almıştım.
3 yılı geçti halen gerek sağlık testlerinde gerek performans testlerinde, gerek günlük kullanım senaryolarında çok tatminkar sonuçlar veriyor. Kioxia vadettiği hızları daima sunuyor solid şekilde ayrıca şahsen iki modelde de ısınma sorunu yaşamadım. Biraz bağlı olan cihazın kasasının havadarlığında bitiyor olay tamamen bence. Çünkü aynı modellerde ısınma sorunu yaşadığını belirtenler de var.
Ben kesinlikle fiyatına göre birincil öneri olarak sunarım bu iki modeli. Veri depoluyoruz sonuçta, yarın 3 5 gün sonra X markalar gibi cortlayan şeylere gerek yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı