Kioxia Exceria Pro lSE10Z001tg8 1TB alınır mı?

Bütçe
3000

Kayra Temel

Hectopat
Makaleler
2
Anakart
B450M S2H
Selamlar. Ayın 12'sinde İncehesap Gaming gecesinden M.2 SSD aldım, Kioxia Exceria Pro LSE10Z001TG8 1TB olarak geçiyor, okuma yazması 7300/6400 vs. diyor. 2900 TL'ye denk geldi. Bana da 1 TB M.2 lazımdı, direkt aldım. Kronik sorunu falan varsa ya da bu fiyata daha iyisi var diyorsanız siparişi iptal edip yenisini alabilirim. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an kullanmış olduğunuz Kingston A400'e göre daha iyi bir SSD. Kioxia'nın M.2 disklerinden sorun yaşayanı görmedim ki siz en üst modelini satın aldınız. Şahsen doğru bir seçim.

Şu an kullanmış olduğunuz Kingston A400'e göre daha iyi bir SSD. Kioxia'nın M.2 disklerinden sorun yaşayanı görmedim ki siz en üst modelini satın aldınız. Şahsen doğru bir seçim.
Çok teşekkür ederim. A400'ü aldıktan sonra da bir sürü kişi pişman olacaksın, o SSD rezil vs. dediler ama 4 buçuk senedir aktif kullanıyorum, defalarca kez formatladım, hala hızında en ufak bir düşüş yok. Tank gibi sağlam çıktı.

A400'ü kendi sistemim dışında 2 kişiye daha aldırdım ve sorun yaşamadık. Hem şans işi hem de kullanıma bağlı.

İndirim zamanı İtopya'dan aldım 3 ay önce. 2 ay içinde bozuldu. Sadece Steam oyunlarında disk %100 gördüğü gibi hata kodsuz mavi ekran veriyordu. 3 yıllık SSD takınca sorun ortadan kalkıyordu ve 3 yıllığın sağlığı %96 iken bunun ki 2 ayda %97 gördü. Garantiye gönderdim ve yenisini yolladılar bugün. Onun harici güzel SSD, tabii benim anakart PCI-e 3.0 olduğu için tam performans alamıyorum Okuma/Yazma yarı yarıya düşük. Ama sorun yaratmıyor. Sıcaklık 40-50 arası yük altında.
NOT: Benim anakartimda b450m s2h, seninkiyle aynı, yeni farkettim. O yüzden Okuma/Yazma yarıya düşecek, tam performans alamazsın.

Teşekkür ederim hocam. Anakart mevzusunu bilerek aldım, çok yakında anakartı da yükselteceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…