Vio Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 6.181 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2021 #1 Selamlar, bugün sipariş ettiğim SSD diskim elime ulaştı ancak şu anda bir Firmware güncellemesi bulunuyor. Nasıl yapacağım hakkında bir bilgim yok, yardımcı olabilir misiniz? İyi forumlar. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Haziran 2021
Selamlar, bugün sipariş ettiğim SSD diskim elime ulaştı ancak şu anda bir Firmware güncellemesi bulunuyor. Nasıl yapacağım hakkında bir bilgim yok, yardımcı olabilir misiniz? İyi forumlar.
Amanita Kilopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 6.620 Makaleler 1 Çözümler 54 4 Haziran 2021 #2 Update yazıyor işte orada. Tıklanmıyor mu? Bir de sata2 portuna takmışsınız anakartınızda sata3 portu varsa ona takın.
Update yazıyor işte orada. Tıklanmıyor mu? Bir de sata2 portuna takmışsınız anakartınızda sata3 portu varsa ona takın.
Vio Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 6.181 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2021 #3 Amanita dedi: Update yazıyor işte orada. Tıklanmıyor mu? Bir de SATA2 portuna takmışsınız anakartınızda SATA3 portu varsa ona takın. Genişletmek için tıkla... Laptop var ve SATA 2 bu arada Update'ye tıklayınca USB ile Boot edin demekte.
Amanita dedi: Update yazıyor işte orada. Tıklanmıyor mu? Bir de SATA2 portuna takmışsınız anakartınızda SATA3 portu varsa ona takın. Genişletmek için tıkla... Laptop var ve SATA 2 bu arada Update'ye tıklayınca USB ile Boot edin demekte.
Amanita Kilopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 6.620 Makaleler 1 Çözümler 54 4 Haziran 2021 #4 Üzerindeki soru işaretine tıkla orada yazıyordur ne yapman gerektiği. Taktın mı usb flash bellek update etmeye çalışırken?
Üzerindeki soru işaretine tıkla orada yazıyordur ne yapman gerektiği. Taktın mı usb flash bellek update etmeye çalışırken?
Vio Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 6.181 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2021 #5 Amanita dedi: Üzerindeki soru işaretine tıkla orada yazıyordur ne yapman gerektiği. Taktın mı USB flash bellek Update etmeye çalışırken? Genişletmek için tıkla... Tkatım 8 GB flashı 59 MB yaptı Boot cihazını USB seçince siyah ekran kalıp reset ediyor kendini.
Amanita dedi: Üzerindeki soru işaretine tıkla orada yazıyordur ne yapman gerektiği. Taktın mı USB flash bellek Update etmeye çalışırken? Genişletmek için tıkla... Tkatım 8 GB flashı 59 MB yaptı Boot cihazını USB seçince siyah ekran kalıp reset ediyor kendini.
Amanita Kilopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 6.620 Makaleler 1 Çözümler 54 4 Haziran 2021 #6 Öncesinde bir formatlayın fat32 formatında flashı öyle yazdırmayı deneyin. Başka USB portuna takarak deneyebilirsin.
Öncesinde bir formatlayın fat32 formatında flashı öyle yazdırmayı deneyin. Başka USB portuna takarak deneyebilirsin.
Vio Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 6.181 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2021 #7 Amanita dedi: Öncesinde bir formatlayın FAT32 formatında flashı öyle yazdırmayı deneyin. Başka USB portuna takarak deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Kendisi otomatik şekilde FAT32'ye aldı yarın USB alarak deneyeceğim teşekkür ederim dostum.
Amanita dedi: Öncesinde bir formatlayın FAT32 formatında flashı öyle yazdırmayı deneyin. Başka USB portuna takarak deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Kendisi otomatik şekilde FAT32'ye aldı yarın USB alarak deneyeceğim teşekkür ederim dostum.
Amanita Kilopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 6.620 Makaleler 1 Çözümler 54 4 Haziran 2021 #8 Bios menüsünde IDE ve AHCI ayarı olması lazım onu da AHCI seçtiğinizden emin olun. Güncelleme için gerekliydi sanırım.
Bios menüsünde IDE ve AHCI ayarı olması lazım onu da AHCI seçtiğinizden emin olun. Güncelleme için gerekliydi sanırım.
H hsnglc Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 188 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #9 Hocam güncelleyebildiniz mi?
Vio Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 6.181 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #10 hsnglc dedi: Hocam güncelleyebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet hocam yardım gerekiyorsa ederim.
hsnglc dedi: Hocam güncelleyebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet hocam yardım gerekiyorsa ederim.