expresman Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2021 #1 Merhaba, tam 1 ay önce İtopya'dan aldığım bilgisayar, sağlık durumumun bu kadar hızlı düşmesi normal mi? Kullanım ömrü tahmini ne kadardır yarı yolda bırakır mı?
Merhaba, tam 1 ay önce İtopya'dan aldığım bilgisayar, sağlık durumumun bu kadar hızlı düşmesi normal mi? Kullanım ömrü tahmini ne kadardır yarı yolda bırakır mı?
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.763 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2021 #2 Sağlık düşmesi aşırı önemli değil. Kioxia Firmware üzerinden resim at ve okuma yazma testi yap.
expresman Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2021 #3 BerkayZ87 dedi: Sağlık düşmesi aşırı önemli değil. Kioxia Firmware üzerinden resim at ve okuma yazma testi yap. Genişletmek için tıkla... Testi azönce crystaldisk mark'tan yaptım pek farkı varmı bilmiyorum ama atayım. Dosya Ekleri Screenshot (181).png 132,7 KB · Görüntüleme: 86
BerkayZ87 dedi: Sağlık düşmesi aşırı önemli değil. Kioxia Firmware üzerinden resim at ve okuma yazma testi yap. Genişletmek için tıkla... Testi azönce crystaldisk mark'tan yaptım pek farkı varmı bilmiyorum ama atayım.
WildCharm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2018 Mesajlar 1.558 Makaleler 1 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tıp Öğrencisi 8 Mart 2021 #4 SSD' nizin %97'si dolu olduğu için düşük çıkması normal. En az %10-15 boş alan bırakıp tekrarlayın testi.
SSD' nizin %97'si dolu olduğu için düşük çıkması normal. En az %10-15 boş alan bırakıp tekrarlayın testi.
expresman Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2021 #5 WildCharm dedi: SSD' nizin %97'si dolu olduğu için düşük çıkması normal. En az %10-15 boş alan bırakıp tekrarlayın testi. Genişletmek için tıkla... Maalesef şu an HDD sahibi olmadığım için yetmiyor, sorun da bu zaten.
WildCharm dedi: SSD' nizin %97'si dolu olduğu için düşük çıkması normal. En az %10-15 boş alan bırakıp tekrarlayın testi. Genişletmek için tıkla... Maalesef şu an HDD sahibi olmadığım için yetmiyor, sorun da bu zaten.
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2021 #6 Diskin hızında da büyük bir düşüş yok. Disk sağlıklı.
WildCharm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2018 Mesajlar 1.558 Makaleler 1 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tıp Öğrencisi 8 Mart 2021 #7 expresman dedi: Maalesef şu an HDD sahibi olmadığım için yetmiyor, sorun da bu zaten. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi ben bir sıkıntı göremedim, siz denemeden de tam anlamıyla anlayamayız.
expresman dedi: Maalesef şu an HDD sahibi olmadığım için yetmiyor, sorun da bu zaten. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi ben bir sıkıntı göremedim, siz denemeden de tam anlamıyla anlayamayız.